Neem contact met me op!
Terug naar overzicht: "Markt-verkoop wagens"

Humbaur markt/verkoopwagen HVKU enkelasser

Informatie

De Humbaur enkelas verkoopwagen, de nuttige hulp voor uw verkoopactiviteiten met reeds gemonteerde universele uitrusting.  Het frame en onderstel zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal, waardoor de HVK een lange levensduur heeft. 

De verlichting is bij de HVK veilig ingebouwd in gegalvaniseerde en gepoedercoat consoles.
De bodem van de HVK bestaat uit meervoudig watervast gelijmd speciaal hout met een stroeve fenolhars deklaag en is 18 mm dik. Bovendien is op de houten bodem een PVC-deklaag gelijmd.
Op het frame zijn 4 schaarsteunen gemonteerd, waarmee de HVK een stabiele stand op alle ondergronden krijgt. 

De wielhuizen zijn bij de HVK in de opbouw geintegreerd. De opbouw bestaat bij deze verkoopwagen uit 45 mm dikke sandwichpanelen met een kern van geschuimd polyurethaan met een tweezijdige deklaag van gegalvaniseerd en gepoedercoat plaatstaal. De lijsten van de sandwichkoffer zijn van aluminium. 

Via een opstap van geribde aluminiumplaat komt u via een in de frontwand gemonteerde afsluitbare ingangsdeur in de binnenruimte van de HVK.  Op de deur zijn afdichtingen van speciale kunststofprofielen gemonteerd. Aan de rechterkant van de HVK zit de verkoopklep. 

Deze kan met behulp van de gasveerontersteuning gemakkelijk worden geopend.
Een scharnierafdekking met regenstrip zorgt ervoor dat uw klanten onder de verkoopklep ook droog staan.  De universele uitrusting bestaat uit een verkooptoonbank met tussenaflegplank, aflegplank op verkoopklep incl. tussenaflegplank boven de klep en een uitklapbare tassenaflegplank buiten voor uw klanten.

Neem voor meer informatie of een prijsopgave even contact met ons op. 

Downloads:
• Download  Technische informatie verkoopwagen
Heudra Aanhangwagens
Panhuizerweg 7
4041 CN Kesteren
info@heudra-aanhangwagens.nl
Tel: 0488 44 10 58
Fax: 0488 48 34 64