Neem contact met me op!
Terug naar overzicht: "Markt-verkoop wagens"

Humbaur markt/verkoopwagen HVK enkelasser

De HVK, de aanhanger die het verkopen eenvoudiger maakt.

De Humbaur enkelas verkoopwagen, onontbeerlijk voor uw verkoopactiviteiten.

Het frame en onderstel zijn vervaardigd van gegalvaniseerd staal, waardoor de HVK een lange levensduur heeft.

De verlichting bij de HVK is veilig ingebouwd in gegalvaniseerde en gepoedercoate consoles. De bodem van de HVK bestaat uit meervoudig watervast gelijmd speciaal hout met stroeve fenolhars deklaag en is 18 mm dik.

Bovendien is op de houten bodem een PVC-deklaag geplakt. Op het frame zijn 4 schaarsteunen gemonteerd, waardoor de HVK een stabiele stand op alle ondergronden krijgt.

De wielhuizen zijn bij de HVK in de opbouw geÔntegreerd. De opbouw bestaat bij deze verkoopwagen uit 45 mm dikke sandwichpanelen met een kern van geschuimd polyurethaan met een tweezijdige deklaag van gegalvaniseerd en gepoedercoat plaatstaal. De lijsten van de sandwich-verkoopwagen zijn van aluminium.

Via een opstap van geribde aluminiumplaat komt u via een in de frontwand gemonteerde afsluitbare ingangsdeur in de binnenruimte van de HVK.

Op de deur zijn afdichtingen van speciale kunststofprofielen gemonteerd. Aan de rechterkant van de HVK zit de verkoopklep. Deze kan met behulp van de gasveerondersteuning gemakkelijk worden geopend.

Een scharnierafdekking met regenstrip zorgt ervoor dat uw klanten onder de verkoopklep ook droog staan. De zeer uitgebreide toebehoren zorgen ervoor dat u de HVK kunt afstemmen op uw eigen behoeften.

Eigenschappen:
- Gegalvaniseerd
- PVC-deklaag
- Schaarsteunen
- Kunsstofprofielen
- Scharnierafdekking met regenstrip

Neem voor meer informatie of een prijsaanvraag even contact met ons op!

Downloads:
• Download  Technische informatie verkoopwagens
Heudra Aanhangwagens
Panhuizerweg 7
4041 CN Kesteren
info@heudra-aanhangwagens.nl
Tel: 0488 44 10 58
Fax: 0488 48 34 64