Neem contact met me op!
Terug naar overzicht: "Nieuws!"

Info over Hulco

hulco-trailers-gmbh

Producten

ROTA | Schamelwagen
MEDAX | Plateauwagen
TERRAX | Minigraver-transporter


Productieproces

hulco-trailers-gmbhhulco-trailers-gmbhhulco-trailers-gmbhhulco-trailers-gmbh
hulco-trailers-gmbhhulco-trailers-gmbh
hulco-trailers-gmbhhulco-trailers-gmbh

 

 

 

 

Kwaliteit
Aanhangwagens die vaak gebruikt en zwaar belast worden, moeten vooral sterk zijn. Aan de basis van onze aanhangwagens staat daarom een sterk chassis, bestaande uit kokerprofielen. Deze profielen zorgen ervoor dat de aanhangwagen niet te zwaar is, maar daarentegen wel heel stabiel. Hulco Trailers kiest bij alle materialen voor kwaliteit; bij de keuze van onze leveranciers staat daarom ten eerste de kwaliteit van het product bovenaan. U wilt gewoon dat uw aanhangwagen lang mee gaat en dat willen wij ook.


Veiligheid
Hulco Trailers heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Als het gaat om veiligheid is, buiten de stabiliteit van de aanhangwagen, met name belangrijk om zichtbaar te zijn voor de andere weggebruikers. Daarom hebben onze aanhangwagens aan de zijkant geen reflectoren, maar echte verlichting. De grote achterlichten zorgen ook voor zichtbaarheid en zijn bovendien te zien wanneer de achterklep open is terwijl u aan het lossen bent. Dat is wel zo veilig!


Gebruikersgemak
Uw aanhangwagen heeft u nodig voor het werk en dat moet zo efficiŽnt mogelijk gaan. Het gebruiksgemak van onze aanhangwagens realiseren wij door een royale standaarduitrusting. Zo hebben alle aanhangwagens een lage laadvloer en volop bindmogelijkheden, waardoor u eenvoudig en veilig kunt laden en lossen. Bovendien is ieder type aanhangwagen uitgerust met een aantal opties die het gebruik van dat type aanhangwagen verder vergemakkelijkt. Wij denken vanuit het perspectief van de gebruiker.

 

Heudra Aanhangwagens
Panhuizerweg 7
4041 CN Kesteren
info@heudra-aanhangwagens.nl
Tel: 0488 44 10 58
Fax: 0488 48 34 64