Neem contact met me op!

Keuringen aanhangwagens & paardentrailers

ACTIE. Nu, bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen krijgt u een gratis keuringsbon ter waarde van €37,50. Zie voor meer informatie het kopje "NIEUWS"

Hoe vaak hebt u uw aanhangwagen al vanaf de onderkant bekeken? Of de bandendruk gecontroleerd?

Voor ieders veiligheid, gebruikersgemak en levensduur is tijdige controle en onderhoud nodig. Om niet voor vervelende verrassingen te komen staan bieden wij u de unieke Heudra p.a.k. aan. Dit staat voor periodieke aanhangwagen keuring.

De aanhangwagen wordt aan de hand van een checklist volledig nagelopen. Zo wordt er gecontroleerd op smeerpunten, banden, verlichting en de algehele werking. Deze lijst is uitgebreider dan de BOVAG keuringslijst. Zo bestaat onze keuringslijst uit 48 controlepunten die nauwkeurig worden nagelopen.  

Met deze keuring voldoet u weer aan de arbo en vca eisen en kunt u weer veilig de weg op.   Keuring paardentrailer

Nu uw eerste keuring voor slechts  37,50 ex btw
( 45,38 incl. 21% btw) 

Hebt u interesse in deze keuringen, wilt u zich aanmelden om zo automatisch na een jaar een herinnering toegestuurd te krijgen of wilt u een afspraak maken omdat uw keuring alweer een jaar geleden is? Neem contact met ons op. 

Werkplaats

De ruime, goed uitgeruste werkplaats is geschikt voor de speciaalbouw, het onderhoudswerk, een goede service, schadeanalyse en reparatie voor aanhangwagens.

Tevens kunnen er verschillende aanpassingen worden gemaakt.

Bij Heudra Aanhangwagens B.V. staan we op alle werkdagen en op zaterdagmorgen voor u klaar. (bel voor speciale tijden of zie het tabblad nieuws)

Bij alle medewerkers staan ‘service en klantgericht meedenken’ hoog in het vaandel.

Tevens is er een ruime voorraad onderdelen beschikbaar zodat we onze klanten vaak direkt kunnen helpen. Is iets er niet en u moet wel verder met uw wagen dan is er wel een vervangende wagen beschikbaar.
Zelf klussen: vele universele onderdelen leverbaar!

Het verhuren van aanhangwagens is ook een steeds verder groeiende activiteit.

Heudra Aanhangwagens
Panhuizerweg 7
4041 CN Kesteren
info@heudra-aanhangwagens.nl
Tel: 0488 44 10 58
Fax: 0488 48 34 64