Neem contact met me op!
Terug naar overzicht: "Nieuws!"

NIEUW! Paardentrailers Humbaur - oktober 2010

Groot nieuws: Heudra is nu officieel dealer geworden van Humbaur Paardentrailers!
Dit houdt voor u als klant in dat u kunt profiteren van zeer concurerende prijzen.

Humbaur is al vele jaren hét topmerk voor het vervoer van uw paard. Omdat de winter er weer aan komt heeft Humbaur t/m 31 oktober 2010 speciale actiemodellen met veel extra's voor zeer scherpe prijzen.

De Rapid, Rapid Alu en de Atis zijn al zeer complete trailers maar zijn nu van nog meer extra optie's voorzien:

-standaart kunststof trapbescherming
-reservewiel gemonteerd
-lijstenrubber met zijstops op de achterklep
-alu-bicomp vloer in plaats van een houten vloer

 

 

De Rapid, de paardentrailer met houten opbouw, is ontwikkeld voor twee paarden.
Net als alle andere Humbaur paardentrailers is ook de Rapid uitgerust met het al jarenlang beproefde Champ-dwarsbalkonderstel. Bij dit speciale onderstel hebben onze constructeurs vooral gelet op een optimale wegligging, een hoge veiligheid bij het rijden en een rustig rijgedrag.
Dankzij het Champ-dwarsbalkonderstel verkrijgen wij een optimale stabiliteit in de lengte, omdat de trek- en schuifkrachten via de doorlopende in een dompelbad gegalvaniseerde framedwarsbalk direct worden geleid naar het onderstel. Het complete onderstel is bovendien gegalvaniseerd.
Rubberen veerassen met afzonderlijke wielophanging in combinatie met Champ-Octagon-wielschokdempers zullen u en uw paarden een fantastische rijervaring geven. Door de zeer lage laadhoogte en de vlakke oploophoek die wij met ons Champ-dwarsbalkonderstel verkrijgen, begint de reis voor u en uw paarden uiterst aangenaam en ongecompliceerd. De bodem van meervoudig watervast gelijmd speciaal hout is standaard bedekt, beplakt en afgelakt met een 8 mm dikke rubbervloer.
De geschroefde middenwand met doorzichtig zacht-PVC kan gemakkelijk worden versteld. Door de schroefconstructie van het tussenwandrek kunnen afzonderlijke delen bij schade gemakkelijk worden vervangen. De gedeelde borststangen zijn uitgerust met een paniekvergrendeling en kunnen in een ernstige situatie van buitenaf worden losgemaakt.
De gedeelde achterstangen kunnen in de lengterichting 3-voudig worden versteld en zo worden aangepast aan de grootte van uw paard.

 

Voor meer informatie over de aanhangwagens kunt u hier klikken.


LET OP: We zijn de site nog aan het vullen met paardentrailers. Het kan zijn dat u maar een beperkte hoeveelheid paardentrailers kunt bekijken. U kunt contact opnemen voor meer informatie.

Heudra Aanhangwagens
Panhuizerweg 7
4041 CN Kesteren
info@heudra-aanhangwagens.nl
Tel: 0488 44 10 58
Fax: 0488 48 34 64