Neem contact met me op!
Terug naar overzicht: "Nieuws!"

ACTIE. Gratis keuring bij aankoop van nieuwe aanhangwagen

Wanneer u nu een nieuwe aanhangwagen koopt bij Heudra krijgt u de eerste keuring van uw aanhangwagen geheel gratis door middel van een waardebon ter waarde van 37.50,-.

Voor ieders veiligheid, gebruikersgemak en levensduur is tijdige controle en onhoud nodig. Om niet voor vervelende verassingen te komen staan bieden wij u de unieke Heudra P.A.K. aan. Dit staat voor Periodieke Aanhangwagen Keuring.

Aan de hand van een controlelijst kijken wij uw aanhangwagen nauwkeurig na. Zo wordt er gecontroleerd op smeerpunten, banden, verlichting en de algehele werking. Deze lijst is uitgebreider dan de BOVAG keuringslijst.  

U voorkomt hiermee dat u met een lege accu van uw kipper staat als u zojuist wilt beginnen met werken. En dan zijn er nog veel dingen op te noemen die u zelf niet direct zou zien bij uw aanhangwagen, maar die bij controle wel boven tafel komen.

Met deze keuring voldoet u weer aan de ARBO en VCA eisen en kunt u weer veilig de weg op.

Wanneer u terugkomt met uw aanhangen om deze te laten keuren dient u wel uw bij aankoop verkregen waardebon te kunnen laten zien. Als u dit niet kunt geldt deze actie niet.

Heudra Aanhangwagens
Panhuizerweg 7
4041 CN Kesteren
info@heudra-aanhangwagens.nl
Tel: 0488 44 10 58
Fax: 0488 48 34 64