Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Onderhoud en reparatie caravan

Heeft uw caravan schade of pech en moet uw caravan gerepareerd worden? Of wilt u uw caravan laten keuren of een onderhoudsbeurt geven voor u op vakantie gaat? Onze monteurs staan voor u klaar. In onze uitgebreide werkplaats zorgen zij dat u weer veilig de weg op kunt. 

Haal- en brengservice

Onze haal- en brengservice is erop gericht dat u uw werk kunt blijven doen. Zo kunnen wij uw caravan voor reparatie of onderhoud ophalen en tegelijk vervangend vervoer bij u op locatie afleveren.

Maak vrijblijvend een afspraak of vraag naar de (reparatie)kosten!

Wat controleren we tijdens de Heudra Caravan Keuring?

Heeft u antwoord op bijvoorbeeld de volgende vragen:

Dat en veel meer controleren wij hier in onze werkplaats. Deze keuring noemen we de unieke Heudra P.C.K. We controleren uw caravan op meer dan 50 punten. Daarnaast krijgt u advies om uw caravan te onderhouden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kortom: na de Heudra P.C.K. weet u zeker dat uw caravan helemaal in orde is en kunt u weer veilig en probleemloos de weg op.

Moeten er onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan bellen we u eerst om te overleggen over de kosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. We gaan pas aan de slag voor u als alles duidelijk is. 

Maak hier een afspraak voor onderhoud en/of schadereparatie. Vul het contactformulier in of bel 0488-441058 of mail naar info@heudra-aanhangwagens.nl.

Wilt u op de hoogte worden gehouden via onze nieuwsbrief?

De kosten van een onderhoudsbeurt 

We controleren en keuren uw caravan al voor € 59,50 (inclusief BTW)! Tijdens de onderhoudsbeurt controleren we uw caravan op meer dan 60 punten. Moet er iets gerepareerd worden aan uw caravan of een onderdeel vervangen worden? Dit gebeurd altijd in overleg. We gaan pas aan de slag als alles duidelijk voor u is. 

Waarom zou u uw caravan door ons laten onderhouden en repareren? 

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Bel, mail of kom langs in Kesteren. 

Werkplaats

Bij intensief gebruik is het aan te raden om uw caravan elk jaar te laten controleren. Zo verlengt u de levensduur van de caravan, voorkomt u vervelende en ongewenste stilstand en rijdt u altijd veilig rond met uw caravan. 
 

Chat met ons