Nieuwe serie Saris plateauwagens!

Geplaatst door: Heudra Aanhangwagens - Datum: 27 juli 2020

Nieuwe serie plateauwagens
De nieuwe plateauwagens zijn in 24 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Standaard verlaagd en allemaal voorzien van 195/50R13C banden, extra zwaar opklapbaar neuswiel, bordscharnieren met nethaken en diverse touwhaken. De bindpunten zijn uitgevoerd met geluiddempend rubber en de lichtgewicht aluminium borden zijn dubbelwandig. De grotere modellen worden standaard uitgevoerd met 35cm hoge borden (in plaats van 30cm).

Opties en accessoires
Alle modellen kunnen uitgevoerd worden met opties en accessoires die het gebruik van de aanhangwagen nog makkelijker maken. Denk hierbij aan een voorrek, reservewiel, oprijplaten, vlakzeil, huif, anti-diefstalslot enzovoort. 

Deze nieuwe serie plateauwagens kunnen nu ook voorzien worden van een zogenoemde U'tje achterop, wat ervoor zorgt dat de oprijplaten er niet uit kunnen schieten. De verstelbare lier is zowel links als rechts te plaatsen. De loofrekken zijn aangepast en nu zelfsluitend. Beschikbaar in 60cm en 90cm hoogte. Verder zijn alle modellen verkrijgbaar als Black Edition (matzwarte borden, velgen en vloer). 

BLACK EDITION!
De Saris plateauwagen nu te leveren in een stoere uitvoering! Voorzien van matzwarte borden, zwarte velgen en een zwarte vloer. Verder uit te breiden met diverse opties!

Klik hier om naar de Saris plateauwagens te gaan!

Nieuwe serie Saris plateauwagens!

Naar overzicht Nieuwer bericht Ouder bericht

Bekijk ook onze actiemodellen. Profiteer van scherpe prijzen. Anssems BSX actiemodel

Bekijk onze actiemodellen