Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

4.6 - 146 reviews

Nieuw in ons assortiment: de Henra Major plateauwagen

Wilt u een betrouwbare en robuuste plateauwagen kopen om zware en grote lading te vervoeren? Dan is de Henra plateauwagen een uitstekende keuze. Bij Henra kiest u voor hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Zo is deze Major plateauwagen ideaal voor het vervoer van grote en zware materialen, bijvoorbeeld puin, bouwmaterialen en machines.

De Henra Major plateauwagen is verkrijgbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen. Daardoor heeft Henra altijd een plateauwagen die precies bij uw behoeften past. In totaal kunt u kiezen uit meer dan 50 verschillende afmetingen en gewichten. Uniek zijn de extra grote modellen van de plateauwagen tot wel 703cm lang en 248cm breed. Door de vele mogelijkheden vindt u bij Henra altijd het juiste model plateauwagen.

Klik hier voor de brochure en bekijk alle uitvoeringen. 

Henra Black Label

De Henra Black Label is een plateauwagen met een unieke uitstraling met zwarte velgen en zwarte borden. Deze optie heeft u al voor een kleine meerprijs. De borden zijn voorzien van een zwarte oxidelaag. 

Henra Major plateauwagen Xpert uitvoering

De Henra Xpert uitvoering is uitgebreider dan de Henra black label. Met het Xpert-pakket is uw plateauwagen voorzien van: 

Kortom: het Xpert-pakket maakt uw plateauwagen mooier, veiliger en praktischer. 

Daarom kiest u voor de Henra Major plateauwagen

De Henra Major is ontwikkeld voor de professionial die zijn plateauwagen elke dag intensief kan gebruiken. Daarom heeft deze Henra plateauwagen de volgende eigenschappen: 

Vergroot het gebruiksgemak van uw Henra plateauwagen met onder andere de volgende opties:

Henra tridemas plateauwagen

De plateauwagen van Henra is ook te krijgen als tridemasser (3-asser) in 22 verschillende afmetingen, met een totaalgewicht van 3500kg.

Standaard is de Major plateauwagen dan voorzien van drie sterke 1500kg assen. Daardoor is het technisch laadvermogen van de aanhangwagen 4500 kg. Optioneel zijn de 1800kg assen, waardoor het technisch laadvermogen zelfs 5400kg is. Door de drie assen ligt de plateauwagen nog stabieler op de weg. Ook kunt u zware lading daardoor beter over de plateauwagen verdelen.

Paraboolvering Henra plateauwagen 

Standaard zijn de Henra plateauwagens voorzien van torsievering. 
Optioneel bij de 3500kg uitvoering, zowel tandemas als tridemas, is paraboolvering. Dit vergroot het rijcomfort en verbetert de wegligging. De trillingen van oneffenheden worden geabsorbeerd door een gasdrukveer.

Meer weten over de Henra Major plateauwagen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Henra plateauwagen of bent u benieuwd naar de exacte prijs met de opties die u zoekt? Ontdek of de Henra plateauwagen wat voor u is en kom de plateauwagen bekijken in Kesteren. Of bel of mail ons. We geven u het juiste advies en denken graag met u mee.

Uitvoeringen Henra plateauwagen