Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Welkom bij Heudra Machinebouw

Heudra Machinebouw zit net als Heudra Aanhangwagens gevestigd op Panhuizerweg 7 in Kesteren. Heudra Machinebouw is hét adres voor machinebouw, apparatenbouw en constructie in zowel staal, aluminium en roestvaststaal. Daarnaast beschikt Heudra Machinebouw over een engineerings-afdeling en een servicedienst (op locatie).

Sinds de start in 1995 is Heudra ook de ontwerp en engineeringspartner voor de groensector. Opspan- en hulpmiddelen, palentrekkers, bomenrekken en transportoplossingen worden in eigen beheer met ideeën uit de sector ontworpen en geproduceerd.

Gezien de praktische ontwikkelingen door de gebruikers is de machineveiligheid in deze sector een achtergebleven maar zeer belangrijk deel. Heudra verzorgd hiervoor de CE-machinekeuringen conform de nieuwste regels en beschrijft de processen en handleidingen. Verdere veiligheidsvoorzieningen worden in overleg met u direct gemonteerd of aangepast.

‘Bomenwagens’, machinetransport en de maatwerk aanbouwkluitmachine behoren tot de mogelijkheden. Wij zijn in staat complete projecten te verzorgen, van Research and Development tot realisatie, onderhoud, reparatie en service.

U kunt Heudra Machinebouw echter ook inschakelen bij kleine klussen, zoals boor-zaag- en laswerk van staal, RVS en aluminium en montagewerk.

De Missie van Heudra Machinebouw

Heudra Machinebouw is uw adres voor machinebouw, apparatenbouw, constructies, service etc. Kenmerkend voor Heudra Machinebouw is de all-in service en de tactische oplossingen, u kunt er terecht van R&D tot realisatie en van onderhoud tot reparatie.

Met ca. 10 medewerkers bedient Heudra Machinebouw vol enthousiasme hun afnemers in diverse sectoren. Te denken valt aan de voedingsmiddelenindustrie, machinefabrieken, veevoederindustrie, trailerbouw, etc.

Heudra Aanhangwagens

LET OP: WIJ ZIJN VERHUISD!
Nieuwe locatie per 20 april 2020:
Spoorstraat 6, 4041 CM Kesteren 
0488 44 10 58
info@heudra-aanhangwagens.nl

Aflevering op locatie mogelijk!

Ook wij volgen de bekende richtlijnen op advies van het RIVM!

Top