Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Heudra ruim 25 jaar ervaring in metaal en techniek!

Geplaatst door: Heudra Aanhangwagens - Datum: 17 april 2017

In 1990 is Heudra gestart als metaaldraaierij. Rond 1995 is dit uitgebreid met werk zoals Machinebouw, service-, maatwerk en aanhangwagens (specifieke machinetransporters voor de groensector). Na diverse maatwerk aanhangwagens te hebben geleverd, kwam de vraag naar standaard aanhangwagens. En zo is Heudra in 2000 gestart als dealer van de merken Anssems en Hulco om aan deze vraag te kunnen voldoen.

Door verdere groei en ruimte gebrek zijn in 2004 Heudra Machinebouw en Heudra Aanhangwagens als zelfstandige bedrijven verder gegaan op een nieuwe locatie.

Heudra Aanhangwagens is door de jaren heen ontwikkeld van een regio bedrijf tot een grote landelijk bekende aanhangwagen leverancier. Door vragen vanuit de markt is Heudra verder gaan uitbreiden en in 2006 ook dealer geworden van de merken Humbaur, Vlemmix en Eduard. De ontwikkelingen gingen door en zo zijn Heudra Aanhangwagens en Heudra Machinebouw in 2012 gestart met bouwen in eigen beheer van maatwerk gesloten aanhangwagens met sandwichpanelen opbouw zoals koelaanhangwagens, verkoopaanhangwagens, evenementenwagens, catering- en foodaanhangwagens. In 2014 heeft de huidige eigenaar Heudra Aanhangwagens en Heudra Machinebouw volledig overgenomen.

Inmiddels hebben we ruim 25 jaar ervaring in de techniek en aanhangwagen verkoop.

In 2016 hebben we het dealerschap van Saris-aanhangwagens gekregen voor midden Nederland zodat we de gehele markt kunnen voorzien van kwalitatief goede en scherp geprijsde aanhangwagens. Er is een grote voorraad, waardoor veel standaard modellen direct leverbaar zijn.

Met moderne 3-D ontwerp programma`s en onze ervaring zijn we altijd in staat om voor iedere transportvraag een oplossing te bouwen.

Heudra ruim 25 jaar ervaring in metaal en techniek!

Naar overzicht Nieuwer bericht Ouder bericht

Heudra Aanhangwagens

Spoorstraat 6, 4041 CM Kesteren 
0488 44 10 58
info@heudra-aanhangwagens.nl

Aflevering op locatie mogelijk!

Ook wij volgen de bekende richtlijnen op advies van het RIVM!

Bel naar 0488-441058 voor het beste besteladvies en mogelijke korting!

Top