Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Keuringen en onderhoud aanhangwagens & paardentrailers

Hoe vaak heeft u uw aanhangwagen al vanaf de onderkant bekeken? Of de bandendruk gecontroleerd?

Voor ieders veiligheid, gebruikersgemak en levensduur is tijdige controle en onderhoud nodig. Om niet voor vervelende verrassingen te komen staan bieden wij u de unieke Heudra P.A.K. aan. Dit staat voor PERIODIEKE AANHANGWAGENKEURING.

De aanhangwagen wordt aan de hand van een checklist volledig nagelopen. Zo wordt er gecontroleerd op smeerpunten, banden, verlichting en de algehele werking. Deze lijst is uitgebreider dan de BOVAG keuringslijst. Onze keuringslijst bestaat uit 48 controlepunten die nauwkeurig worden nagelopen. Met deze keuring voldoet u weer aan de ARBO en VCA eisen en kunt u weer veilig de weg op.

Heeft u interesse in deze keuringen, wilt u zich aanmelden om zo automatisch na een jaar een herinnering toegestuurd te krijgen of wilt u een afspraak maken omdat uw keuring alweer een jaar geleden is? Neem contact met ons op.

Werkplaats

De ruime, goed uitgeruste werkplaats is geschikt voor de speciaal bouw, het onderhoudswerk, een goede service, schadeanalyse en reparatie voor aanhangwagens. Tevens kunnen er verschillende aanpassingen worden gemaakt.

Bij Heudra Aanhangwagens staan we op alle werkdagen en op zaterdagmorgen voor u klaar. (bel voor speciale tijden of zie het tabblad openingstijden)

Bij alle medewerkers staan ‘service en klantgericht meedenken’ hoog in het vaandel.

Tevens is er een ruime voorraad onderdelen beschikbaar zodat we onze klanten vaak direct kunnen helpen. Duurt het onderhoud langer dan gewenst, dan hebben wij voor u een vervangende wagen beschikbaar. Zelf klussen? Wij hebben vele universele onderdelen leverbaar!

Heudra Aanhangwagens

Spoorstraat 6, 4041 CM Kesteren 
0488 44 10 58
info@heudra-aanhangwagens.nl

Aflevering op locatie mogelijk!

Ook wij volgen de bekende richtlijnen op advies van het RIVM!

Bel naar 0488-441058 voor het beste besteladvies en mogelijke korting!