(BBL) monteur aanhangwagens/machinebouw

 

Spreekt techniek, het denken in technische oplossingen en lekker met je handen aan de slag gaan jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het team bestaat uit enthousiaste collega’s die elke dag haar klanten hartelijk ontvangt en verder helpt.

Wie zijn wij?
Heudra aanhangwagen is dé specialist in aanhangwagens. Heudra heeft al ruim 25 jaar ervaring in deze branche. Is de klant op zoek naar een goede aanhangwagen van topkwaliteit? Dan is hij bij ons aan het goede adres. We zijn dealer van de merken Anssems, Hulco, Saris, Humbaur en Eduard en beschikken over een ruim assortiment, kortom voor ieder wat wils. Bovendien is er een aparte afdeling speciaalbouw, waar aanhangwagens helemaal op wens van klanten worden ontwikkeld en gebouwd. Onze vakkundige monteurs zorgen natuurlijk ook voor het totale onderhoud, schadereparatie en aanpassingen aan de vele aanhangwagens.

Wat ga je concreet doen?

Jij hebt / bent:

Naast een salaris en secundaire voorwaarden volgens de CAO metaal, bieden we je een zelfstandige functie met mooie groeimogelijkheden en genoeg afwisseling.

Wij zijn benieuwd naar jou! Wil je graag solliciteren of wil je meer weten? Neem dan contact op met Rick van Beijnum. Mail naar rick@heudra-aanhangwagens.nl of bel naar 0488-441058.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Maak direct een keuze

Chat met ons