4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een losse huif voor uw huidige aanhangwagen of een nieuwe aanhanger met huif kopen? 

Ontdek dan onze huiven van onze merken. Gegarandeerd de scherpste prijs in Kesteren. Of ontdek onze Heudra maatwerk huif; volledig gemaakt naar uw wensen.  

Bekijk alle huiven Maatwerk Heudra huif

 

Wilt u een huif op maat voor uw huidige aanhangwagen of een nieuwe aanhanger met huif kopen? 

Bent u op zoek naar een aanhangwagen met huif? Wij kunnen uw aanhangwagen compleet met een gemonteerde huif leveren. De huiven kunt u los kopen, maar ook bij bestelling van een nieuwe of gebruikte aanhangwagen.

Bekijk alle huiven

De volgende aanhangwagens kunt u met huif bestellen

Vind hier de huif voor het model aanhangwagen die u wilt kopen. De huiven zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende hoogtes (verschilt per model aanhangwagen): 

Heeft u al een aanhangwagen en wilt u daarvoor een huif kopen? Die kunnen we voor elke aanhangwagen leveren, ongeacht het merk of model. Indien u wilt kunt u de huif volledig op maat laten maken, in de kleur of met de bedrukking die u wilt.

Montage van de huif

Een huif wordt als bouwpakket geleverd; inclusief montagemateriaal. Indien u wilt kunnen we de huif voor u monteren; daar hebben we veel ervaring mee. Zo weet u zeker dat uw huif correct gemonteerd wordt.

Het grote voordeel van al onze huiven is dat ze demontabel zijn. U kunt uw aanhanger dus met én zonder huif gebruiken.

Daarnaast is de standaardkleur vaak grijs. Voor een andere kleur of belettering kunt u het beste contact opnemen voor de mogelijkheden en prijzen. We kunnen de huif volledig bestellen zoals u wilt. 

Aanhanger met huif

Aanhanger met huif kopen

Bent u op zoek naar een aanhanger met huif? Bij veel bakwagens of plateauwagens kunt u een huif los aanschaffen, onafhankelijk van het gewicht of de afmetingen van de aanhangwagen. Ook maakt het niet uit of de aanhanger een enkelas, tandemas of tridemas is.

Kortom: bijna elke aanhangwagen is geschikt voor een huif. Kies daarom de aanhangwagen die het beste bij uw wensen en eisen past. Koop daarna de huif bij deze aanhanger. Bij de meeste modellen heeft u vaak de keuze uit de hoogtes 150 of 180 cm. Lichte aanhangwagens hebben vaak ook een huif van 100 of 120 cm hoog. 

Het ander groot voordeel van een huif is de prijs: een aanhangwagen met huif is goedkoper dan een gesloten aanhangwagen met dezelfde afmetingen. 

Indien u wilt kunt u de huif volledig op maat laten maken, in de kleur of met de bedrukking die u wilt. 

Koopt u bij ons een aanhanger met huif? Dan zorgen wij voor de montage en kunt u de aanhanger met huif rijklaar op komen halen. 

Heeft u al een aanhanger en wilt u daarvoor een huif kopen? Die kunnen we voor u los bestellen bij onze merken. Onze merken hebben voor bijna elke afmeting een huif. 

Vraag vrijblijvend naar de prijs

Wilt u een huif op maat laten maken? 

Ontdek dan de Heudra huif. Soms biedt de fabrikant geen huif aan. We kunnen dan een constructie bouwen en het zeil op maat laten maken, waardoor u wel een huif op uw aanhangwagen kunt plaatsen. 

We hebben ervaring in het maken van huiven in alle maten. We hebben zelfs huiven gemaakt van 260 cm hoog! 

Een aanhanger met huif heeft verschillende voordelen

Een aanhanger met huif kunt u vergelijken met een gesloten aanhanger, maar dan met nog meer voordelen: 

Bekijk de mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw aanhangwagen met huif. 

Chat met ons