aanhanger met huif aanhangwagen met huif huif aanhangwagen huifaanhangwagen Wilt u een losse huif of aanhanger met huif kopen?

Wilt u een huif op maat voor uw huidige aanhangwagen of een nieuwe aanhanger met huif kopen? 

Bent u op zoek naar een aanhangwagen met huif? Wij kunnen uw aanhangwagen compleet met een gemonteerde huif leveren. Heeft u al een aanhangwagen en wilt u daarvoor een huif kopen? Die kunnen we voor elke aanhangwagen leveren, ongeacht het merk of model. Indien u wilt kunt u de huif volledig op maat laten maken, in de kleur of met de bedrukking die u wilt.

Bekijk onze huiven

Aanhanger met huif

Aanhanger met huif kopen

Bent u op zoek naar een aanhanger met huif? Bij veel bakwagens of plateauwagens kunt u een huif los aanschaffen, onafhankelijk van het gewicht of de afmetingen van de aanhangwagen. Ook maakt het niet uit of de aanhanger een enkelas, tandemas of tridemas is.

Kortom: bijna elke aanhangwagen is geschikt voor een huif. Kies daarom de aanhangwagen die het beste bij uw wensen en eisen past. Koop daarna de huif bij deze aanhanger. Bij de meeste modellen heeft u vaak de keuze uit de hoogtes 150 of 180 cm. Lichte aanhangwagens hebben vaak ook een huif van 100 of 120 cm hoog. 

Indien u wilt kunt u de huif volledig op maat laten maken, in de kleur of met de bedrukking die u wilt. 

Koopt u bij ons een aanhanger met huif? Dan zorgen wij voor de montage en kunt u de aanhanger met huif rijklaar op komen halen. 

Heeft u al een aanhanger en wilt u daarvoor een huif kopen? Die kunnen we voor u los bestellen bij onze merken. Onze merken hebben voor bijna elke afmeting een huif. 

Vraag vrijblijvend naar de prijs

Wilt u een huif op maat laten maken? 

Soms biedt de fabrikant geen huif aan. We kunnen dan een constructie bouwen en het zeil op maat laten maken, waardoor u wel een huif op uw aanhangwagen kunt plaatsen. 

We hebben ervaring in het maken van huiven in alle maten. We hebben zelfs huiven gemaakt van 260 cm hoog! 

Een aanhanger met huif heeft verschillende voordelen

Een aanhanger met huif kunt u vergelijken met een gesloten aanhanger, maar dan met nog meer voordelen: 

Vanwege deze voordelen kiezen zowel particulieren als bedrijven voor een huifaanhangwagen.

Bekijk de mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw aanhangwagen met huif. 

€650 aan accessoires = 10% korting

 Profiteer van deze unieke actie