4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u losse loofrekken of een aanhanger met loofrekken kopen?

Bij de meeste plateauwagens, kippers en bakwagens van onze merken kunt u loofrekken bestellen. Los leverbaar of bij een nieuwe aanhangwagen. Bij ons gegarandeerd voor de laagste prijs. 

Ontdek alles over loofrekken voor uw aanhangwagen

Wilt u loofrekken voor uw aanhangwagen kopen of een aanhangwagen met loofrekken kopen. Bij ons bestelt u loofrekken voor de laagste prijs. 

Standaard zijn loofrekken mogelijk voor de volgende aanhangwagens uit ons assortiment. U kunt dan een offerte aanvragen en dan in de opmerkingen aangeven dat u een prijs wilt met loofrekken: 

Daarnaast hebben we ook vaak loofrekken op maat gemaakt. Staat uw aanhanger er niet tussen, maar wilt u wel loofrekken bestellen? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden! 

Wat is een aanhanger met een loofrek en wat zijn de voordelen?

Loofrekken zijn voor elk merk en verschillende modellen aanhangwagens. Loofrekken voor aanhangers zijn open rekken, gemaakt van gegalvaniseerd staal van ongeveer 70cm hoog. Daardoor is de laadhoogte van een aanhanger met loofrekken ongeveer 100cm. Daardoor kunt u extra veel lading vervoeren. 

Loofrekken zijn ideaal voor het vervoer van veel losse lading (meerdere kuubs) die niet veel weegt. Denk aan tuinafval, maar ook andere hoge lading zoals haardhout of kleine klinkers. Maar omdat loofrekken van staal zijn, zijn ze enorm sterk en ook geschikt voor zware lading. 

Loofrekken zijn daardoor dé oplossing voor bouwbedrijven, hoveniers en groenbedrijven, maar ook als u als particulier vaak in de tuin klust. U verhoogt zo eenvoudig het laadvermogen van uw aanhangwagen en u kunt in een keer veel meer lading meenemen. Loofrekken zijn beschikbaar voor de meeste plateauwagens en bakwagens en zijn daarom een veel gekozen optie bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen. We verkopen ze voornamelijk voor de merken Anssems, Humbaur en Saris. 

Er zit verschil in dikte van het staal van het frame en welke sluitingen en scharnieren er gebruikt worden. Meestal geldt: hoe zwaarder het totaalgewicht van uw aanhangwagen is, hoe sterker en dikker het stalen frame van het loofrek is.

Wilt u daar meer over weten? Vraag het dan aan onze adviseurs. 

Nieuwe loofrekken voor uw huidige aanhanger

Heeft u al een aanhangwagen en wilt u daarvoor loofrekken bestellen? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden. Aan de hand van uw chassisnummer kunnen we bij uw merk aanhangwagen navragen of we voor uw aanhangwagen nog loofrekken kunnen bestellen. Als dit niet mogelijk is, kunnen we altijd nog loofrekken op maat maken. 

Ook het monteren van de loofrekken is voor ons geen probleem. Zo ontzorgen we u volledig. Vraag een offerte aan en ontvang een scherpe prijs.

Loofrekken worden op de borden van uw aanhangwagen gemonteerd. Een aanhangwagen heeft vier hoekrongen. Loofrekken hebben eigen rongen die op deze hoekrongen worden gemonteerd. Loofrekken hangen in die rongen. Ook zitten de rekken aan alle zijden vast aan de onderkant van de hoekrong met spansluitingen. Daardoor zijn loofrekken ook eenvoudig in gebruik: u kunt de loofrekken daardoor makkelijk openen en sluiten. Bij kippers kunt u de loofrekken vaak aan de onderkant losmaken, zodat lading heel eenvoudig uit de kipper schuift tijdens het kippen. Ook is het mogelijk om loofrekken zelf te monteren en demonteren. U maakt de spansluitingen los en kunt daardoor het loofrek uit de hoekrongen halen. Zo kunt u de aanhangwagen ook gebruiken zonder loofrekken. 

Loofrek op maat voor uw aanhanger

Is er geen loofrek beschikbaar voor uw model aanhangwagen, maar wilt u wel graag loofrekken? Dan kunnen we die voor u volledig op maat voor u maken. Dat hebben we in het verleden regelmatig voor klanten gedaan. Gemaakt van gegalvaniseerd staal, mogelijk in iedere gewenste afmeting. 

Vraag vrijblijvend naar de kosten en de mogelijkheden van loofrekken op maat voor uw aanhangwagen. 

Neem contact op

Loofrek 394x180x70cm voor Hulco Terrax machinetransporter

Loofrek 394x180x70cm voor Hulco Terrax machinetransporter

Art. nr. 3229001811 Loofrekken voor op uw machinetransporter

€ 1.140,00

Loofrek 469x195x70cm voor Hulco Terrax machinetransporter

Loofrek 469x195x70cm voor Hulco Terrax machinetransporter

Art. nr. 3229001970 Loofrekken voor op uw machinetransporter

Op aanvraag

Loofrek 294x150x70cm voor Hulco Terrax machinetransporter

Loofrek 294x150x70cm voor Hulco Terrax machinetransporter

Art. nr. 3229001517 Loofrek voor op uw machinetransporter

€ 910,00

Loofrekken voor Anssems GT serie

Loofrekken voor Anssems GT serie

Art. nr. 1.74.2.1900.07 Loofrek voor een Anssems GT bakwagen.

Op aanvraag