4.6 - 143 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Bakwagens

Anssems GT 500kg 181x101cm bakwagen

Artikelnummer: 2900051810 Ons complete assortiment aanhangwagens kunt u vinden op deze website. Ga hier naar het overzicht.

* Gegarandeerd goedkoper in Kesteren.

Offerte aanvragen Specificaties Informatie

Meer over Anssems GT 500kg 181x101cm bakwagen

De Anssems GT-lijn kent maar liefst 15 verschillende modellen die opvallen door hun ergonomisch design. Door de lichte maar uiterst sterke constructie ontstaat een maximaal laadvermogen. Plaatsing van de wielen naast de bak zorgt voor een stabiele wegligging en veilig rijgedrag. De lage laadvloer maakt in- en uitladen comfortabel. Het ruime aanbod van GT accessoires maakt hem breed inzetbaar. Alle GT-R modellen zijn standaard voorzien van een reling en voorrek.

Anssems heeft bij het design aan alles gedacht. De doorlopende disselbenen met daarop de innovatieve aluminium opbouw maken de bakwagens GT uiterst stabiel en onderhoudsvriendelijk. Alle modellen zijn uitgevoerd met een sterk neuswiel. De verlichting, neuswiel, assen, koppeling en oplooprem zijn van zeer degelijke kwaliteit.

Met de Anssems GT-O als basis en de ruime keuze aan accessoires is uw aanhangwagen precies af te stemmen op uw wensen. Opzetborden voor een hogere laadbak voor vervoer van bijvoorbeeld haardhout. U kunt de Anssems GT zelfs uitrusten met loofrekken in combinatie met een oprijklep. Handig, zo kunt u bijvoorbeeld met uw kruiwagen veilig de aanhangwagen oplopen.

Alle bakwagens GT O/R zijn uitgevoerd met een geïntegreerde bindrail. Met dit systeem positioneert u eenvoudig op elke gewenste plaats nethaken of bindogen voor bijvoorbeeld de bevestiging van een huifzeil. De GT-R is voorzien van een voorrek en reling; bij de GT-O zit er nog geen voorrek en reling bij.

Specificaties Anssems GT 500kg 181x101cm bakwagen

Merk: Anssems
Ongeremd/geremd: Ongeremd
Aantal assen: Enkelas
Totaal gewicht: 500kg
Laad gewicht: 385kg
Eigen gewicht: 115kg
Afmeting binnenbak (lengte-categorie): 1 - 2 meter
Afmetingen binnenbak (LxB): 181x101cm
Totale afmetingen (LxB): 259x146cm
Laadvloerhoogte (ca.): 49cm
Bordhoogte: 30cm

Bestanden voor Anssems GT 500kg 181x101cm bakwagen

Brochure Anssems GT bakwagens Download
Modellen overzicht Anssems GT bakwagens Download
Handleiding Anssems GT Download
Chat met ons