Plateauwagens

Anssems PSX 750kg 251x153cm plateauwagen

Artikelnummer: 3002142515A Ons complete assortiment aanhangwagens kunt u vinden op deze website. Ga hier naar het overzicht.

* Gegarandeerd goedkoper in Kesteren.

Offerte aanvragen Specificaties Informatie

Meer over Anssems PSX 750kg 251x153cm plateauwagen

Nieuw: de ongeremde Anssems PSX 750 kg. Met het sterke chassis van een Anssems PSX, maar dan heel scherp geprijsd. Ideaal voor particulieren die een sterke plateauwagen zoeken, maar voor wie een 'gewone' PSX te duur is. 

De PSX-serie is een sterke plateauwagen is gemaakt voor zware lading en intensief, dagelijks gebruik. Populair bij professionals als bouwbedrijven, hoveniers, stratenmakers of loonbedrijven.

Dankzij het sterke chassis heeft de plateauwagen een zeer stabiele wegligging en kunt u alles zonder probleem vervoeren. De breedte- en lengteliggers zorgen voor een optimale ondersteuning van de laadvloer. 

Met de wielen onder de laadvloer heeft u een groot laadvolume en is zijwaarts laden en lossen heel eenvoudig. De borden kunt u aan alle kanten openen en vallen onder de laadvloer open. Het voor- en achterbord kunnen ook open kunnen, waardoor u naast losse lading ook lange delen eenvoudig vervoert, zoals balken en steigerbuizen. Uniek aan de PSX zijn de uitschuifbare steunen waar het achterbord op kan rusten.

Verder is de PSX voorzien van een robuust opklapbaar neuswiel, markeringslampen aan de voorkant en zijkanten, achteruitrijverlichting en een 13-polige stekker. 

Veel gekozen opties van de PSX zijn een voorrek, gaasnet of gaaskleed, een anti-diefstalslot en een reservewiel. 

Specificaties Anssems PSX 750kg 251x153cm plateauwagen

Merk: Anssems
Ongeremd/geremd: Ongeremd
Aantal assen: Enkelas
Totaal gewicht: 750kg
Laad gewicht: 480kg
Eigen gewicht: 270kg
Afmeting binnenbak (lengte-categorie): 2 - 3 meter
Afmetingen binnenbak (LxB): 251x153cm
Totale afmetingen (LxB): 405x164cm
Laadvloerhoogte (ca.): 65cm
Bordhoogte: 30cm

Bestanden voor Anssems PSX 750kg 251x153cm plateauwagen

Brochure Anssems PSX plateauwagens Download
Handleiding Anssems SX Download
TUV rapport Anssems PSX Download
Chat met ons