4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een Anssems ASX kopen? 

De ASX is een plateauwagen met de stevigheid van een multitransporter, met vier dikke lengteliggers op precies op de plek waar de wielen van uw voertuig kan staan. Prijs is inclusief oprijplaten! 

Bekijk de uitvoeringen van de ASX 

De Anssems ASX: de ideale combinatie van een plateauwagen en een multitransporter

Twijfelt u tussen een plateauwagen en een multitransporter? Ontdek dan de voordelen van de nieuwe Anssems ASX. 

Jarenlang Anssems dealer is laagste prijs ASX in Kesteren

We zijn al jarenlang dealer van Anssems. Daardoor profiteert u van scherpe prijzen. Bij ons krijgt u een Anssems ASX gegarandeerd voor de laagste prijs.

Laat het ons bewijzen. Kom langs in Kesteren of vraag een offerte aan en ontvang een persoonlijke prijs met de hoogste korting.

De voordelen van de ASX

De ASX is de ideale combinatie van een plateauwagen en een multitransporter. Met vier lengteliggers heeft het chassis de stevigheid van een multitransporter, maar met de zijborden van 30 cm hoog, heeft de ASX de opbouw van een plateauwagen. Zo vervoert u eenvoudig (lichte) machines én losse lading met 1 dezelfde aanhangwagen. 

Met geïntegreerde stalen oprijplaten, die u kunt opbergen in sledes onder de laadvloer en bindhaken binnen de zijborden is de ASX een zeer complete en ijzersterke plateauwagen. 

Bezoek onze showroom en ontdek de verschillen tussen een plateauwagen, een multitransporter en een Anssems ASX.

Bekijk de Anssems ASX

De belangrijkste voordelen en kenmerken van de multifunctionele plateauwagen ASX

Waarom zou u kiezen voor de Anssems ASX-serie en niet voor een andere plateauwagen of multitransporter? 

Unieke accessoires voor een plateauwagen

De ASX is nog breder inzetbaar met een tal van accessoires. Bestel bijvoorbeeld de lier met liersteun, loofrekken, opzetborden, asschokbrekers, voorrek of steunpoten. Daarnaast kunt u uw lading veilig en droog vervoeren door een vlakzeil of huif te monteren.

Kortom, de Anssems ASX is zeer breed inzetbaar.

Wilt u meer weten over de Anssems ASX?

Bent u overtuigd van de voordelen van de ASX of wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dat kan op onze website, via de e-mail, telefonisch of bij ons in de showroom. U kunt in onze showroom in Kesteren de ASX ook komen bekijken. 

Bezoek onze showroom