Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Ontdek de voordelen van de Anssems BSX

Maak kennis met de Anssems BSX

De Anssems BSX is een ware krachtpatser als het gaat om het vervoeren van uw lading. Met deze bakwagen bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare manier om al uw goederen te transporteren, of het nu gaat om zware spullen of kwetsbare materialen.

De Anssems BSX is de enige bakwagen die ook geschikt is voor zwaar professioneel gebruik. Dat komt door het robuuste chassis. Daardoor heeft de Anssems BSX een hoog eigen gewicht. Ook is elk onderdeel van hoge kwaliteit.

Daardoor is de Anssems BSX onderhoudsarm, gaat bij goed gebruik meer dan 20 jaar mee, ligt enorm stabiel op de weg en heeft een hoog rijcomfort. Tuinafval, kleine meubels en kasten, dozen, licht sloopafval en zelfs kleine machines of een quad: de Anssems BSX bakwagen is er klaar voor.

Gegarandeerd de laagste prijs 

We zijn bijna 20 jaar officieel Anssems dealer. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs voor deze ijzersterke bakwagen. Vraag nu een offerte aan en profiteer van extra korting. En wist u dat wij de Anssems BSX standaard op voorraad hebben? U kunt dus vandaag nog rijden met uw nieuwe aanwinst.

Nieuw: ontdek ook de Anssems BSX Go-Getter

De Anssems Go-Getter is een extra optie die uw nieuwe Anssems BSX1350 een strakke black edition uitstraling geeft, en voorziet van:

De belangrijkste voordelen 

Opties en accessoires 

Onze klanten kiezen bij de Anssems BSX vaak voor de volgende accessoires voor extra gebruikersgemak:

Uitvoeringen Anssems BSX 

Kenmerken BSX750 

Kenmerken BSX1350

Kenmerken BSX1500

Kenmerken BSX2500

Anssems BSX met huif 

Dankzij de Anssems BSX huif is uw aanhangwagen nog breder inzetbaar. U kunt dan ook spullen, zoals meubels of dozen, schoon en droog vervoeren. Ideaal tijdens bijvoorbeeld een verhuizing. 

Belangrijke eigenschappen van de huif

De huif is ook bestelbaar voor oudere uitvoeringen van de Anssems BSX. 

De huif wordt los geleverd. Indien u wilt, kunnen wij de huif voor u monteren. Onze monteurs hebben hier veel ervaring mee, zodat u zeker weet dat de huif goed en snel gemonteerd wordt.