4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Ontdek de kippers van Anssems

Anssems heeft twee kippers: de Anssems KLT is de goedkoopste kipper die er is en daardoor een goede keuze voor elke particulier. De Anssems KSX is een enorm sterke kipper voor zeer zware belading. Ontdek op deze pagina's alles wat u moet weten over deze kippers. 

Waarom kiest u voor de Anssems KSX?

De Anssems KSX is een tandemas (2-as) kipper met een enorm sterk en stabiel chassis. De laadvloer wordt ondersteund  door dikke lengteliggers tot de voorkant en door meer dwarsliggers dan kippers van andere merken. Deze dikke kokerprofielen zijn volledig dicht. Het chassis van de Anssems KSX is daardoor sterker dan elke andere kipper. Hierdoor rijdt uw kipper altijd stabiel, zelfs op ruw terrein en staat de kipper altijd stabiel op de grond, zelfs zwaar beladen in de hoogste kiepstand. 

Kortom: de Anssems KSX is de beste keuze het allerzwaarte werk, voor onder andere hoveniers, bouwbedrijven en loonwerkers. Zonder problemen vervoert u meerdere kuub zand, een grote hoeveelheid puin of stenen, of pallets met tegels. 

Elke uitvoering van de Anssems KSX heeft een laadvloer volledig van verzinkt staal. De kipper is dus houtvrij en kan dus nergens rotten. Het chassis is aan beide kanten verzinkt, wat zorgt voor een dubbele beschermlaag en is uit één stuk gelast. 

Laagste prijs Anssems kipper 

Heudra Aanhangwagens is al jarenlang een grote dealer van Anssems. Een Anssems kipper is gegarandeerd het goedkoopst in Kesteren. Ook hebben we de Anssems KSX en de Anssems KLT standaard uit voorraad leverbaar. Kom naar Kesteren, overtuig uzelf en neem de kipper meteen mee. 

Nieuwe uitvoeringen Anssems KSX

Sinds maart 2023 is de Anssems KSX verkrijgbaar in vier nieuwe afmetingen en gewichten. Uniek is dat de Anssems KSX nu ook als achterwaartse kipper beschikbaar is: 

Stanaard is de Anssems KSX driezijdig, met een laadvloerafmeting van 305x178cm in vier uitvoeringen beschikbaar: 

De goedkope achterwaartse Anssems KLT kipper

De Anssems KLT is heel scherp geprijsd. Daardoor is deze handbediende kipper heel populair bij particulieren. Door de kiepfunctie hoeft u haardhout of tuinafval niet meer met de hand in- en uit de aanhangwagen te sjouwen of scheppen. 

Een handbediende kipper is ideaal voor particulieren en licht zakelijk gebruikers die hun kipper niet dagelijks gebruiken, De accu van een elektrische kipper loopt namelijk langzaam leeg, ook als u de kipper niet gebruikt. Omdat de Anssems KLT een handbediend is, weet u zeker dat u altijd kunt kippen.

Ondanks de prijs profiteert u bij de Anssems KLT van de voordelen van Anssems: hoge kwaliteit assen en remsysteem van AL-KO, sterke spansluitingen en een slim ontworpen chassis uit een stuk gelast en aan beide zijden gegalvaniseerd. 

Uitvoeringen Anssems KLT

De Anssems KLT is beschikbaar in drie afmetingen en gewichten:

Andere belangrijke kenmerken van de Anssems KSX

Naast het robuuste chassis heeft de Anssems KSX de volgende voordelen: 

Veelgekozen opties bij de Anssems kippers

Kies voor de volgende opties om het gebruikersgemak van uw Anssems kipper te vergroten:

Opties voor de Anssems KSX

Opties voor de Anssems KLT

Een laadkraan op uw Anssems KSX kipper

Bent u op zoek naar een kipper met laadkraan? Of wilt u een kraan op uw eigen aanhangwagen laten zetten? Ontdek dan de mogelijkheden!

We realiseren al jaren de mogelijkheid van het laden en lossen door middel van een nieuwe of gebruikte autolaadkraan op verschillende aanhangwagens.

De autolaadkranen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten en aandrijving.

Wij zorgen voor de volledige montage en de keuring, zodat u veilig kunt werken met de juiste combinatie.