anssems msx 3000 anssems msx 2700 anssems msx 3500 anssems multitransporter multitransporter anssems De multifunctionele multitransporter van Anssems: de MSX

De multifunctionele multitransporter van Anssems waarmee u alles probleemloos vervoert: de MSX

De Anssems MSX is de beste multitransporter die er is. Met deze multifunctionele aanhangwagen kunt u alles vervoeren: auto's, zware machines en vaste lading zoals pallets of steigerbuizen. Met optionele opzetborden kunt u zelfs losse lading vervoeren! De MSX is volledig houtvrij, heeft een aluminium laadvloer van 405 x 200 cm en een totaalgewicht van 3000 kg of 3500 kg. Kortom: de MSX is een alleskunner zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het laadvermogen of laadgewicht. 

Ontdek de volgende uitvoeringen:

  1. De MSX 2700 kg.
  2. De MSX 3000 kg.
  3. De MSX 3500 kg

Waarom de multitransporter MSX?

De MSX heeft een sterk chassis die bestaat uit vier langsliggers voor optimale ondersteuning, waardoor de plateauwagen geschikt is voor het vervoer van een machine of voertuig. Deze dwarsliggers liggen precies op de plek waar de wielen van uw machine of voertuig staan. 

De MSX is uitgerust met twee stalen rijplaten van 300 cm. Deze rijplaten kunnen in sledes onder de laadvloer opgeborgen worden. Deze sledes zijn voorzien van extra rijplaatborging, wat zorgt voor minder geluidsoverlast.

Dankzij de 12 inch wielen heeft de MSX een laadvloerhoogte van slechts 62 cm; deze wielen zorgen tegelijkertijd voor extra rijcomfort, ook als de multitransporter zwaar beladen is. 

Met een set kantelbare steunpoten, een reservewiel en anti-diefstalslot maakt u uw MSX helemaal compleet.

Alle lading is mogelijk met de MSX

U vervoert met de MSX probleemloos bijna elke auto, machine of ander voertuig. De MSX is namelijk volledig houtvrij, heeft een aluminium laadvloer en heeft minimaal een totaalgewicht van 3000 kg. Dankzij de dichte laadvloer vervoert u zowel vaste lading als pallets en buizen. Wilt u ook losse lading als zand, stenen of puin kunnen vervoeren met dezelfde aanhangwagen? De MSX kunt u uitbreiden met opzetborden van 30 centimeter hoog. Zo kunt u de MSX enorm veelzijdig maken. De MSX is dan een autotransporter en plateauwagen in één.

Kortom: de MSX is een echte alleskunner en klaar voor intensief gebruik.

Bekijk de MSX

Waarom kiest u voor de Anssems MSX?

Bezoek ons in Kesteren voor het juiste advies en om de MSX te bekijken.

Handige opties en accessoires voor de MSX multitransporter 

Met de volgende accessoires vergroot u de mogelijkheden en het gebruiksgemak: 

U hoeft zich geen zorgen te maken montage van de opties en de accessoires. Ook zorgen we dat de MSX rijklaar staat als u die op komt halen. 

Meer weten over de multitransporter van Anssems? 

Wilt u meer weten over de MSX? Vraag dan een offerte aan of bel ons voor advies. U kunt de multitransporters ook bekijken en vergelijken bij ons in Kesteren: we hebben de MSX standaard op voorraad staan. 

Maak direct een keuze