4.6 - 146 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Onze meestverkochte aanhangers voor achter een camper

Zoekt u een aanhanger voor achter uw camper? Op deze pagina ontdekt u de mogelijkheden en de aanhangwagens die wij het meest verkopen voor achter een camper. 

Voor extra laadruimte

Voor het vervoer van een auto, motor of ander voertuig

Voordelen Anssems bagagewagen

De Anssems bagagewagens zijn de meestverkochte camper aanhangwagens. Ze zijn enorm betrouwbaar en er is rekening gehouden met heel veel wensen. Daarom zijn ze de ideale bagagewagens om alle spullen die u mee wilt nemen, droog en schoon te vervoeren. 

De Anssems bagagewagens zijn uniek. Ze hebben als enige bagagewagen een constructie die volledig van aluminium is. Daardoor is de Anssems bagagewagen sterk, licht, onderhoudsarm, roestvrij en hebben ze een lange levensduur. Door de sterke constructie liggen de enkelas bagagewagens goed op de weg en rijden ze ook op lange afstanden enorm comfortabel.

Het gebruikersgemak is groot. In- en uitpakken is eenvoudig. De deksel wordt ondersteund door sterke gasveren en heeft een grote openingshoek. Hierdoor is de laadruimte vanaf beide zijden en de achterkant goed bereikbaar. Met het koord trekt u het deksel eenvoudig dicht. 

Voordelen gesloten aanhanger

Een gesloten aanhanger is net als een bagagewagen een ideale camper aanhangwagen om spullen droog en schoon te vervoeren en op te slaan. Er is qua afmetingen en gewichten heel veel mogelijk. Daardoor kunt u met een gesloten aanhanger nog meer meenemen achter uw camper. Ook heeft u de keuze uit zowel enkelas als een tandemas (2-as) uitvoering. 

Anssems AMT Eco

De Anssems AMT Eco is een compacte autotransporter. Speciaal ontwikkeld voor het vervoer van kleinere en lichte auto's. Omdat ze relatief licht en klein zijn, zijn ze de perfecte autotransporters voor achter de camper. De AMT Eco is enorm gebruiksvriendelijk en voorzien van twee lichte aluminium oprijplaten van 240cm lang en twee kantelbare steunpoten aan de achterkant. 

Humbaur zakbare multitransporter

Welk voertuig u ook op vakantie mee wilt nemen: de Humbaur zakbare multitransporter, met een laadgewicht tot wel 1400kg, is geschikt voor het vervoer van elke auto en voertuig. De multitransporter heeft een hydraulische zakbare laadvloer, waardoor u elk voertuig moeiteloos op de multitransporter rijdt. 

Beschikbaar in twee uitvoeringen: 

Humbaur motortransporter

Met de Humbaur motortransporter neemt u uw motoren of een auto veilig en gemakkelijk mee naar uw vakantiebestemming. 

De Humbaur motortransporter is een compacte transporter en geschikt voor het vervoer van een, twee of drie motoren. De wielen zitten naast de laadvloer. Dit zorgt voor een lage laadvloerhoogte en extra stabiliteit. 

De motortransporter is geremd en ongeremd verkrijgbaar. Ongeremd met een totaalgewicht van 750kg, geschikt voor lichte motoren. Deze heeft geen eigen kenteken en is scherp geprijsd. De geremde uitvoering heeft een totaalgewicht van 1000kg en is daarom geschikt voor zwaardere motoren. 

De Humbaur motortransporter wordt standaard geleverd met drie motorsteunen en een oprijgoot. Deze rijgoot bevindt zich onder de motortransporter en kan met slechts enkele handelingen worden gemonteerd.

 

Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden en passend advies!

Ontdek de mogelijkheden van een aanhanger achter uw camper