Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Universele fietsendragers voor uw bagagewagen of aanhangwagen

Ontdek hier onze 4 verschillende type fietsendragers. 

Of bestel hier uw fietsendragers 

Wilt u een fiets vervoeren op uw aanhangwagen? Of bent u op zoek naar fietsendragers voor uw Anssems bagagewagen?

Dankzij dakdragers kunt u fietsendragers plaatsen op uw Anssems bagagewagen, Saris bagagewagen of andere aanhangwagen met reling. Ideaal voor de vakantie. 

Op deze dakdragers kunnen onze 4 universele fietsendragers geplaatst worden. We hebben 4 fietsendragers in ons assortiment:

  1. Type basic 
  2. Type exclusive | Met TUV/GS-keurmerk.
  3. Type exclusive ALU | Met TUV/GS-keurmerk.
  4. Heudra fietsendragers 2021 | Met TUV/GS-keurmerk.

De universele basic fietsendrager

De basic fietsendrager is geschikt voor alle fietsen met een ronde framebuis tot 15 kg. Alle frames van 25 mm ø tot 60 mm passen hierin. Zelfs ovale downtubes (stang vanaf stuur naar trappers) tot 60 x 100 mm ​​ovalen passen.

De fietsendrager is heel eenvoudig te bevestigen en kan zonder gereedschap gemonteerd worden. De fietsendrager heeft een krasbestendige fietsbevestiging. Ten slotte heeft de fietsendrager een slot. 

Universele fietsendrager type exclusive met TUV/GS keurmerk: de meest verkochte fietsendrager voor bagagewagens

De fietsendrager type exclusive is een robuuste fietsendrager van hoge kwaliteit met een speciaal aanpasbare klem en slot. Geschikt voor alle soorten fietsen en kan ook zonder gereedschap gemonteerd worden. 

De fietsendrager heeft een sterke stalen constructie met een vergrendelbare hendel. Alle frames van 25 mm ø tot 70 mm passen hierin; de fietsendrager is geschikt voor verschillende buismaten en buisvormen. 

Deze fietsendrager is TUV/GS getest én goedgekeurd. 

Belangrijke eigenschappen van deze fietsendrager zijn verder:

Universele fietsendrager met TUV/GS keurmerk type exclusive ALU voor elke bagagewagen

De fietsendrager exclusive ALU is onze sterkste fietsendrager en ideaal voor een verre vakantiebestemming. Deze fietsendrager is snel en eenvoudig te monteren, zonder gereedschap. Ook zet u heel makkelijk uw fiets stevig vast, met zowel een steun aan het frame. Ook de wielen van uw fiets kunt u goed vastzetten. Deze fietsendrager heeft een sterker en dikker aluminium frame dan de gewone type exclusive. 

De exclusive fietsendragers zijn TUV/GS goedgekeurd tot 15 kg. 

Heudra fietsendragers 2021 van het topmerk Thule

De Heudra fietsendragers 2021 zijn van het topmerk Thule en zijn de beste fietsendragers in de markt. Deze hebben de beste vergrendeling voor elke fiets, ook voor uw elektrische fietsen. Ook deze Thule fietsendragers zijn TUV/GS goedgekeurd. 

Laat u adviseren en kom onze fietsendragers voor uw aanhanger bekijken in Kesteren

Twijfelt u tussen de verschillende fietsendragers? Kom dan langs in Kesteren en ontdek de fietsendragers voor uw aanhanger in onze showroom. Daar ontdekt u zelf de verschillen en de kwaliteit van de fietsendragers. 

Chat met ons