Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Universele fietsendragers voor uw bagagewagen of aanhangwagen

Bekijk hier onze vier type fietsendragers. Op deze pagina ontdekt u de mogelijkheden en verschillen.

Onze universele fietsendragers voor aanhangwagens

Met de juiste fietsendragers voor op de aanhangwagen neemt u uw fietsen overal mee naar toe, ook op vakantie. Met dakdragers kunt u onze universele fietsendragers eenvoudig op uw bagagewagen of andere aanhangwagen met reling monteren. 

We hebben vier verschillende fietsendragers in ons assortiment: 

  1. Fietsendrager type basic
  2. Fietsendrager type exclusive.
  3. Fietsendrager type exclusive ALU.
  4. Thule fietsendragers.

Standaard uit voorraad leverbaar. 

Fietsendrager type basic 

De basic fietsendrager is geschikt voor alle fietsen met een ronde framebuis en een gewicht tot en met 15 kg. Alle frames van 25mm ø tot 60mm passen hierin. Zelfs ovale downtubes (stang vanaf stuur naar trappers) tot 60mm x 100mm ​​ovalen passen.

De basic fietsendrager is heel eenvoudig te bevestigen en kan zonder gereedschap op de aanhangwagen gemonteerd worden. De fietsendrager heeft een krasbestendige fietsbevestiging. Ten slotte heeft de fietsendrager een slot. 

Fietsendrager type exclusive met TUV/GS keurmerk

De fietsendrager type exclusive is een robuuste fietsendrager van hoge kwaliteit met een speciaal aanpasbare klem en slot. Geschikt voor alle soorten fietsen en kan ook zonder gereedschap gemonteerd worden. 

De fietsendrager heeft een sterke stalen constructie met een vergrendelbare hendel. Alle frames van 25 mm ø tot 70 mm passen hierin; de fietsendrager is geschikt voor verschillende buismaten en buisvormen. 

Deze fietsendrager is TUV/GS getest én goedgekeurd. 

Belangrijke eigenschappen van deze fietsendrager zijn verder:

Fietsendrager type exclusive ALU 

De fietsendrager exclusive ALU is onze sterkste fietsendrager en ideaal voor een verre vakantiebestemming. Deze fietsendrager is snel en eenvoudig te monteren, zonder gereedschap. Ook zet u heel makkelijk uw fiets stevig vast, met zowel een steun aan het frame. Ook de wielen van uw fiets kunt u goed vastzetten. Deze fietsendrager heeft een sterker en dikker aluminium frame dan de gewone type exclusive. 

De exclusive fietsendragers zijn TUV/GS goedgekeurd tot 15 kg. Deze fietsendragers zijn geschikt voor het vervoer van bijna elke elektrische fiets. Wij adviseren dan om de accu van de fiets te halen; dit scheelt namelijk veel gewicht. 

Vanweger de hoge kwaliteit is dit onze meestverkochte fietsendrager. 

Thule fietsendragers

De fietsendragers van het topmerk Thule horen bij de beste fietsendragers in de markt. Deze hebben de beste vergrendeling voor elke fiets, ook voor uw elektrische fietsen. Net als de fietsendragers type exclusive, zijn de Thule fietsendragers TUV/GS goedgekeurd. 

Dankzij een extra montagebeugel kunnen de Thule fietsendragers op onze dakdragers gemonteerd worden. 

Laat u adviseren en kom onze fietsendragers voor uw aanhanger bekijken in Kesteren

Twijfelt u tussen de verschillende fietsendragers? Kom dan langs in Kesteren en bekijk de fietsendragers voor uw aanhanger in onze showroom. Daar ontdekt u zelf de verschillen en de kwaliteit van de fietsendragers. 

De fietendragers hebben we standaard uit voorraad leverbaar en kunt u meteen meenemen.