4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Zoekt u een gebruikte aanhanger? 

Ontdek dan onze tweedehandse aanhangwagens. We hebben altijd een groot aantal gebruikte aanhangers staan. Bekijk de actuele voorraad op onze website of kom langs om de gebruikte aanhangwagens te bekijken. Prijs akkoord? Gelijk meenemen. Wij zorgen voor de tenaamstelling op locatie. 

Alle gebruikte aanhangers 

 

Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen, ruilen klanten regelmatig hun huidige aanhangwagen in. Dit is het grootste gedeelte van ons aanbod onze tweedehandse aanhangwagens. Het aanbod is heel wisselend en staat altijd volledig op onze website. 

Bekijk alle gebruikte aanhangwagens

Of ontdek de gebruikte aanhanger die u zoekt:

Bekijk hier de actuele voorraad per aanhangwagen:  

Als u langskomt voor een bezichtiging, dan laten we de aanhangwagen volledig zien en benoemen de voordelen, maar ook de tekortkomingen. Sommige aanhangwagens hebben we helemaal gecontroleerd of opgeknapt. Aan andere aanhangwagens zijn we soms nog niet toegekomen. Daardoor weet u ook meteen of reparatie nodig is en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Ook is het vaak mogelijk om de gebruikte aanhangwagen te voorzien van een ander of nieuw slot, voorrek, disselkist, nethaken of andere opties. Vraag altijd naar de mogelijkheden. Bijna alles is mogelijk en veel onderdelen kunnen we nog bestellen, ook als de aanhangwagen niet meer nieuw geleverd wordt. 

We kijken bij inruil naar de staat van belangrijke onderdelen en of er geen mankementen zijn. Denk aan:

Daarop bepalen we de inruilprijs. We weten daardoor wat er eventueel vervangen of gerepareerd moet worden. Daarvan maken we een kostenindicatie en baseren we onze inruilprijs op. 

Wel of geen tweedehandse aanhangwagen kopen? 

Soms is het toch voordeliger om een nieuwe aanhangwagen te kopen, in plaats van een gebruikte aanhangwagen. Dat hangt helemaal af van uw situatie: waarvoor u uw aanhangwagen wilt gebruiken, welke afmetingen u nodig heeft, en hoe vaak u de aanhangwagen gaat gebruiken,

Omdat we zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens in ons assortiment hebben, kunnen we de verschillen laten zien en u het beste advies geven. Zo weet u zeker dat u de juiste aanhangwagen koopt: degene waar u de komende jaren het meeste plezier aan gaat beleven.