Tweedehands aanhanger Gebruikte aanhanger Tweedehands aanhangwagen Gebruikte aanhangwagen kopen

Zoekt u een goede gebruikte aanhanger? 

Ontdek dan onze tweedehands aanhangwagens; ingerolen door onze klanten. Bijna altijd in goede staat! Bekijk de actuele voorraad. 

Alle gebruikte aanhangers 

 

Wilt u een tweedehands aanhangwagen kopen? Ontdek de gebruikte aanhangwagens in Kesteren. 

Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen, ruilen klanten regelmatig hun huidige aanhangwagen in. Dit zijn onze tweedehandse aanhangwagens. Zo kunt u voor een lager bedrag een aanhangwagen kopen die nieuw voor u te duur is. 

Bij een inruil controleren we de aanhangwagen uitgebreid, technisch en optisch. Daardoor weet u zeker dat u een gebruikte aanhangwagen koopt voor een bedrag dat de aanhangwagen waard is. 

Bekijk onze gebruikte aanhangwagens

Of ontdek de gebruikte aanhanger die u zoekt:

Bekijk hier de actuele voorraad: 

Gebruikte aanhanger

Als u langskomt voor een bezichtiging, dan laten we de aanhangwagen volledig zien en benoemen de voordelen, maar ook de tekortkomingen. Daardoor weet u ook meteen of reparatie nodig is en welke kosten daaraan verbonden zijn. 

We kijken bij inruil naar de staat van belangrijke onderdelen en of er geen mankementen zijn. Denk aan de:

Daarop bepalen we de inruilprijs. We weten daardoor wat er eventueel vervangen of gerepareerd moet worden. Daarvan maken we een kostenindicatie en baseren we onze inruilprijs op. Benodigde reparatie en vervanging van onderdelen doen we in veel gevallen nog niet. Het vervangen van onderdelen en/of reparatie kunt u door ons laten doen of zelf (laten) uitvoeren. 

Wel of geen tweedehandse aanhangwagen kopen? 

Soms is het toch voordeliger om een nieuwe aanhangwagen te kopen, in plaats van een gebruikte aanhangwagen. Dat hangt helemaal af van uw situatie: waarvoor u uw aanhangwagen wilt gebruiken, welke afmetingen u nodig heeft, hoe vaak u de aanhangwagen gaat gebruiken en natuurlijk uw budget. 

Omdat we zowel nieuwe als gebruikte aanhangwagens in ons assortiment hebben, kunnen we de verschillen laten zien en u het beste advies geven. Zo weet u zeker dat u de juiste aanhangwagen koopt: degene waar u de komende jaren het meeste plezier aan gaat beleven. 

Let op: onze prijzen zijn exclusief garantie. De status van een gebruikte aanhangwagen verschilt; sommige gebruikte aanhangwagens zijn wel nagelopen, sommige aanhangwagens niet. Neem telefonisch contact op voor de status van de gebruikte aanhangwagen die u wilt kopen. 

Chat met ons