4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Nieuw in ons assortiment: bekijk de professionele Henra gesloten aanhangwagens

Waarom kiest u voor de Henra gesloten aanhangwagen?

De geremde gesloten bakwagen van Henra is speciaal ontwikkeld voor professionals die hun gesloten aanhangwagen dagelijks en intensief gebruiken en zwaar willen beladen. Maar dan wel met een strak en modern design. Daardoor is deze gesloten aanhangwagen sterk, praktisch, en efficiënt. Zo komt u met de beste aanhangwagen op uw klus. Is deze dichte gesloten aanhanger iets voor u? Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over de Henra gesloten aanhangwagen.

De gesloten aanhangwagen van Henra is geschikt voor elke klus. U kunt elke lading vervoeren, hoe zwaar uw lading ook is, zonder dat uw lading onderweg beschadigt, nat of vies wordt. De dikke polyester wanden zijn 25mm dik en standaard geïsoleerd. Ook zijn de wanden aan de buitenzijde helemaal glad gemaakt, waardoor de wanden een extra mooie uitstraling hebben én zeer geschikt zijn om te beletteren. Het hang- en sluitwerk is van extra zwaar RVS. Deze solide sluitingen gaan nog langer mee. Daardoor is uw lading altijd beschermd tegen diefstal.

Nadruk op comfort

De Henra gesloten aanhangwagen biedt veel comfort. De hoekprofielen zijn niet alleen sterk, maar door het slimme ontwerp met de strak afgeronde hoekprofielen heeft de aanhangwagen weinig luchtweerstand. 

In combinatie met een lange dissel en de assen die iets naar achter geplaatst zijn, ligt de gesloten aanhangwagen goed op de weg. Daardoor is het rijcomfort met deze aanhangwagen achter de auto of bus heel groot.

Veel afmetingen en gewichten

Met meer dan 40 verschillende uitvoeringen, in verschillende afmetingen en gewichten, tot en met 368cm lang en een totaalgewicht van 3500kg. Doordat Henra ook veel afwijkende maten aanbiedt, heeft Henra altijd de juiste gesloten aanhangwagen passend bij uw wensen. 

Andere belangrijke eigenschappen van de Henra gesloten aanhangers 

Subsidie Henra gesloten bakwagen

Door zijn unieke design met ronde hoekprofielen en lichtgewicht sandwich opbouw heeft de aanhangwagen een lage luchtweerstand en bespaart u op de brandstof. Uw brandstofbesparing kan oplopen tot wel van 32%!

De gesloten aanhangwagen van Henra komt daardoor ook in aanmerking voor subsidie. Met de Energie Investerings Aftrek (EIA) mag u tot wel 45% van de aanschafkosten aftrekken van uw fiscale winst. 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Unieke Henra Xpert uitvoering gesloten aanhangwagen

De Henra Xpert uitvoering is de enige gesloten aanhangwagen in Nederland met:

Kortom: het Xpert-pakket maakt uw gesloten aanhangwagen mooier, veiliger en praktischer. 

Uitvoeringen Henra gesloten aanhangwagens

Standaard afmetingen

De gesloten bakwagen van Henra is leverbaar in verschillende uitvoeringen: als enkelas (1-as) en tandemas (2-as). In totaal zijn er meer dan 40 standaard uitvoeringen. De kleinste heeft een afmeting van 268x138cm met een hoogte 160cm. De grootste heeft een afmeting van 465x183cm en een hoogte van 220cm.

Klik hier voor de brochure en bekijk alle uitvoeringen.

XL-uitvoeringen Henra gesloten aanhangwagen

Ontdek de XL-uitvoeringen van de Henra gesloten aanhangwagen, waarbij het volgende mogelijk is: 

Veelgekozen opties bij een Henra gesloten aanhangwagen

Onze klanten kiezen bij een gesloten aanhanger vaak voor de volgende opties:

Ontdek de Henra gesloten aanhangwagen bij ons in Kesteren

Is de Henra gesloten aanhangwagen iets voor u? Vraag dan een offerte aan of kom langs in Kesteren om de gesloten aanhangwagen te bekijken en ontvang de beste deal.

Neem contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf.