4.6 - 146 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Nieuw in ons assortiment: kom de sterke Henra machinetransporter in Kesteren bekijken

Heeft u een sterke en grote machinetransporter nodig waarmee u elke zware machine kunt vervoeren? Ontdek dan de machinetransporters van Henra. Bij Henra kiest u voor hoge kwaliteit, waardoor u gegarandeerd lang plezier heeft van uw machinetransporter.

De Henra machinetransporters zijn verkrijgbaar van 250x130cm tot 450x190cm. Dat is langer en breder dan veel machinetransporters van andere merken. Ideaal voor het vervoer van bijvoorbeeld een grotere graafmachine, shovel of mini kraan.

Door de lage oprijhoogte van 35cm en een oprijklep van 115cm kunt u vrijwel elke machine eenvoudig op- en af de machinetransporter rijden.

De dissel kan op twee verschillende hoogtes gemonteerd worden. Daardoor kunt u de machinetransporter gebruiken met elke bus of auto, ook als u een lage trekhaak heeft.

Bekijk hier de brochure en ontdek alle Henra machinetransporters.

Henra machinetransporter Xpert uitvoering

Ontdek de strakke uitvoering van de Henra machinetransporter. De machinetransporter is met het Xpert-pakket voorzien van: 

Henra tandemas machinetransporter

De tandemas (2-as) machinetransporter is verkrijgbaar in 14 verschillende uitvoeringen met afmetingen tussen de 250cm en 450cm lang en met een totaalgewicht van 2700kg, 3000kg en 3500kg.

Ontdek in de brochure alle tandemas machinetransporters. 

Henra tridemas machinetransporter

De 3-as machinetransporter (tridemas) van Henra is verkrijgbaar in drie 1500kg assen of drie extra sterke 1800kg assen. Voor optimale ondersteuning kunt u kiezen voor paraboolvering.

De Henra tridemas machinetransporter is uitgevoerd in de volgende afmetingen:

Overige belangrijke kenmerken van de Henra machinetransporters

Verder is het belangrijk dat u het volgende weet over de Henra machinetransporter:

Opties en accessoires: ontdek de extra mogelijkheden voor uw Henra machinetransporter:

Paraboolvering Henra machinetransporters

Standaard zijn de machinetransporters van Henra voorzien van torsievering. 
Optioneel bij de 3500kg, zowel tandemas als tridemas, is paraboolvering. Dit vergroot het rijcomfort en verbetert de wegligging. De trillingen van oneffenheden worden geabsorbeerd door een gasdrukveer.

U heeft hierbij de keuze uit 1500kg assen of 1800kg assen. 

Prijzen Henra machinetransporters

Op onze website vindt u de prijzen van de Henra machinetransporters. Wilt u meer weten of een extra scherpe prijs ontvangen? Neem dan contact op of vraag een offerte aan. U ontvangt dan gegarandeerd de laagste prijs.

Ook kunt u de Henra machinetransporters bekijken in Kesteren. Neem contact op voor de actuele voorraad!