4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Ontdek de Hulco huif 

Zoekt u een grote aanhangwagen met een huif? Op deze pagina vindt u alle voordelen en mogelijkheden van een Hulco Medax met huif. Ook ontdekt u de unieke Heudra schuifzeilhuif: onze eigen maatwerkhuif die we speciaal ontwikkeld hebben voor de Hulco Medax plateauwagen. Door het schuifzeil is laden en lossen nog eenvoudiger. 

Voordelen Hulco huif 

Dankzij de Hulco huif kunt u bijvoorbeeld de zwaarste pallets of een zware machine droog en schoon vervoeren. De Hulco huif is van zeer hoge kwaliteit. Het huifgeraamte is van staal in combinatie met aluminium huifplanken en daardoor enorm stevig. Het huifzeil is gemaakt van panamadoek, dat ook wordt gebruikt voor vrachtwagens. 

De kleur van de Hulco huif is standaard antraciet. Alle kleuren zijn op aanvraag mogelijk; ook volledig met eigen belettering. De Hulco huif is standaard verkrijgbaar in twee hoogtes: 180 of 210cm.

Onze ervaren monteurs zorgen voor de montage. We hebben in onze werkplaats genoeg ruimte en de juiste gereedschappen voor een vakkundige montage. 

De Hulco huif is verkrijgbaar bij een nieuwe Hulco Medax plateauwagen. Maar daarnaast ook verkrijgbaar voor de oudere versies van de  Hulco Medax. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

We zijn al meer dan 20 jaar officieel Hulco dealer. Daarom weet u zeker dat een Hulco huif gegarandeerd het goedkoopst is in Kesteren. 

Bekijk hier de Hulco huif

Uniek: een Heudra schuifzeil huif op de Hulco Medax

Volledig op maat, in de kleur die u wilt; ook mogelijk met eigen belettering: met een uniek schuifzeil, waardoor laden en lossen makkelijker gaat. Dat is onze Heudra huif. 

Dit maakt de Heudra huif uniek:

Twee veel gekozen opties van de Heudra huif zijn een zelfoprolbaar zeil en eigen belettering.

Deze unieke Heudra huif is beschikbaar voor elke Hulco Medax. Vraag onze adviseurs vrijblijvend naar de mogelijkheden. Of kom langs in Kesteren om de Heudra huif te bekijken.