4.7 - 133 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een plateauwagen Hulco Medax-3 kopen? 

Ontdek de Hulco Medax, de sterkste tridemas (3-as) plateauwagen die er is. Totaalgewicht 3500 kg. 

Ontdek hier onze meestverkochte uitvoeringen van de Medax-3: 

 

De Hulco Medax 3 is uitgevoerd in 3 lengtes: 

Lengte 4 meter Lengte 5 meter

Lengte 6 meter

We zijn al jarenlang dealer van Hulco. Dat betekent gegarandeerd de laagste prijs in Kesteren. Vraag een offerte aan en ontvang het bewijs. 

De Hulco Medax 3 is de grootste en sterkste tridemas (3-as) plateauwagen in de markt. Ontdek de topkwaliteit van Hulco. Met een totaalgewicht van 3500 kg en drie assen kunt u met deze plateauwagen alles vervoeren wat u wilt. Daardoor is dit de allersterkste plateauwagen. De Medax 3 is beschikbaar in lengtes van 4 meter, 5 meter en 6 meter. Ook is deze robuuste plateauwagen leverbaar in twee breedtes: 203cm en 223cm. Daarom is de Hulco Medax is de beste plateauwagen als u vaak lading in grote en zware volumes wilt vervoeren, zoals.

Kortom: de ideale plateauwagen voor bijvoorbeeld hoveniers, stratenmakers, bouwbedrijven en loonbedrijven. 

De Hulco Medax 3 heeft drie 1500 kg assen. Dat betekent dat het technisch draagvermogen in totaal 4500 kg is. Let op: het bruto totaalgewicht is 3500 kg.

De Hulco Medax-3 heeft een enorm sterk chassis. De Medax 3 heeft een hoog eigen gewicht: tussen de 750 kg en 940 kg. Dit laat zien hoe sterk en dik het chassis is. Het robuuste chassis is uniek en bestaat uit dubbele profielen, die op elkaar zijn gelast. 

Dankzij stalen of aluminium rijplaten (draaggewicht van 2400 kg; 250 cm lang) neemt u ook moeiteloos een machine, shovel of kraantje mee. De rijplaten worden geleverd inclusief cassette onder de laadvloer. De rijplaten liggen zo nooit in de weg en heeft u altijd mee als u ze nodig heeft. Ook is de Medax standaard voorzien van een sleuf (U-profiel) onder het achterbord om de oprijplaten in te leggen. 

Belangrijke kenmerken Hulco Medax 3

De Medax 3 wordt heel compleet geleverd:  

Voor nog meer gebruikersgemak kiest u voor de volgende opties en accessoires: 

Klanten kiezen vaak voor een: 

De Hulco Medax 3 gegarandeerd het goedkoopste in Kesteren 

Ontdek de hoge kwaliteit van de Hulco Medax 3. Kom langs in Kesteren om de Medax 3 te bekijken en laad u adviseren. Als u de Hulco Medax ziet, bent u meteen overtuigd van de hoge kwaliteit. 

We zijn al jarenlang Hulco dealer. Een Medax 3 is daardoor gegarandeerd het goedkoopste in Kesteren. Standaard meerdere modellen op voorraad = vandaag rijden. 

De Medax 3 is uitgevoerd in 6 afmetingen:

Zoekt u toch een tandemasser (2-asser) in plaats van een tridemasser? Ontdek dan de Hulco Medax 2.

Bekijk hier alle tridemas modellen van de Hulco Medax 3. 

Chat met ons