Humbaur kippers Humbaur HUK Humbaur HKT Humbaur kipper - Heudra Aanhangwagens

Ontdek de kippers van Humbaur

De kippers van Humbaur horen bij de de beste kippers in de markt. Nu met 10% korting: daardoor heeft u normaal vanaf €2552,00 een Humbaur kipper, nu al vanaf €2300 (exclusief btw). Bij Humbaur kiest u voor Duitse degelijkheid en kwaliteit en zijn daardoor bijna onverwoestbaar. Perfect voor het vervoer van een kuub zand, een berg stenen of puin.

U heeft bij Humbaur de keuze uit twee typen kippers:

De HUK kiepaanhangwagen is verkrijgbaar als enkelas en tandemas, de HTK als tandemas en tridemas. Bij Humbaur kunt u bij beide modellen zelf kiezen voor handbediend of elektrisch. Standaard zijn ze uitgevoerd met handpomp, vanaf 3000 kg is een elektrische pomp met handpomp standaard toegestaan.

Bent u op zoek naar een robuuste kipper? Dan zit u bij Humbaur goed. 

Profiteer daarnaast van onze unieke actie: vanaf €650 aan opties & accessoires krijgt u 10% extra korting. Vraag een offerte aan, bel of mail en ontvang een persoonlijke prijs met de korting verrekend. Zo is uw aanhangwagen gegarandeerd goedkoper in Kesteren!

Bekijk de kippers van Humbaur

Humbaur kipper

De belangrijkste kenmerken van de kippers van Humbaur 

Het verschil van de Humbaur kipper in vergelijking met de kippers van Saris en Anssems

Let op: bij de elektrische kippers van Humbaur zit standaard geen acculader. 

Wilt u meer weten of de kwaliteit van een Humbaur kiepaanhangwagen zelf ervaren? We hebben bijna altijd een Humbaur op voorraad staan. Kom vrijblijvend langs in Kesteren, met en zonder afspraak.

Kom vrijblijvend langs

De Humbaur kippers zijn verkrijgbaar als enkelas en tandemas, de HTK als tandemas en tridemas

Enkelas achterwaartse kipper: 230 x 140 cm

Tandemas achterwaartse kipper: 238 x 150 cm

Tandemas achterwaartse kipper: 314 x 175 cm

Tandemas driezijdige kipper: 267 x 150 cm

Tandemas driezijdige kipper: 314 x 175 cm

Tandemas driezijdige kipper: 363 x 185 cm

Tandemas driezijdige kipper: 410 x 210

Een aanhanger van Humbaur kopen

Humbaur is een Duits merk aanhangers en dat betekent Duitse degelijkheid. Dat merken we in de praktijk: hun aanhangwagens gaan enorm lang mee, zonder dat u er veel onderhoud aan heeft. Zeker op lange termijn is een Humbaur dus goedkoper en dus een goede investering. We krijgen een aanhangwagen van Humbaur bijna nooit terug voor garantie. Zo weet u dus zeker dat u een aanhangwagen koopt die u (elke dag)  jarenlang onbezorgd kunt gebruiken. 

Humbaur is enorm groot. Ze maken meer dan 50.000 aanhangwagens per jaar en leveren aan bijna alle landen in Europa. Het produceren op grote schaal levert veel prijsvoordeel op, waardoor u in verhouding minder betaald voor hoge kwaliteit. 

Humbaur en paraboolvering 

Humbaur heeft gekozen voor paraboolvering (ook wel bladveren genoemd). Deze veren zitten onder de as. Andere merken zoals Saris en Anssems hebben torsieveren, dat betekent dat de vering in de assen verwerkt zijn. 

Het voordeel van deze paraboolveren is dat ze zich aanpassen aan het gewicht van de aanhangwagen. Dat betekent dat ze veel comfort bieden als een aanhangwagen zwaar beladen is. Dat biedt veel rijcomfort. Paraboolveren zijn open. Er kan dus wel sneller vuil bijkomen. Hierdoor kan de vering sneller slijten en meer onderhoud nodig hebben. 

Kom langs in Kesteren

€650 aan accessoires = 10% korting

 Profiteer van deze unieke actie

Bekijk hier gratis de brochure van de Humbaur kippers. 

Brochure Humbaur kipper