Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Ontdek de goedkoopste bakwagen: de Humbaur Steely

Iets voor u? Bekijk dan de Humbaur Steely of de unieke Humbaur Steely DK met inklapbare dissel. 

Humbaur Steely Inklapbare Steely DK

Ontdek de verschillende uitvoeringen van de Humbaur Steely

De Humbaur Steely is er in vier uitvoeringen. Ontdek hier deze uitvoeringen en de verschillen: 

  1. Humbaur Steely.
  2. De inklapbare Humbaur Steely DK.
  3. De sterke en inklabare Humbaur Startrailer DK
  4. Humbaur Steely met huif en neuswiel. 

Belangrijkste eigenschappen van de Humbaur Steely

De Humbaur Steely is een bakwagen. Een bakwagen is een aanhangwagen speciaal ontwikkeld voor de particulier. Bij een bakwagen zitten de wielen naast de laadvloer. Daardoor ligt de laadvloer dichter bij de grond en is een bakwagen stabiel. 

De ongeremde Steely is een bakwagen met een laadvloer van 205 x 109 cm en een laadgewicht van 630 kg. Perfect voor de kleine klusjes in en rondom huis. Ideaal zijn 4 sjorogen in de bakrand, waardoor u met spanbanden vaste lading heel eenvoudig vastzet. 

Belangrijke eigenschappen van de Humbaur Steely zijn: 

Opties en accessoires van de Humbaur Steely

Handige opties bij de Humbaur Steely zijn een voorrek en neuswiel. Met het universeel anti-diefstal kapslot type TAS kunt u altijd veilig de weg op. Dit slot kunt u ook gebruiken als de bakwagen aangekoppeld aan de auto zit. Uw aanhangwagen is dan altijd beveiligd tegen diefstal, ook als u bijvoorbeeld uw auto bij de bouwmarkt parkeert. De aanhanger kan dan niet afgekoppeld worden. 

Om veel losse lading te vervoeren, zoals tuinafval, kunt u opzetborden van 30 cm kopen. Daardoor zijn de wanden in totaal 60 cm hoog.  

Met aankoop van een vlakzeil voor de Humbaur Steely kunt u de bakwagen ook buiten stallen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de laadvloer. De bakwagen is standaard al voorzien van bevestigingsknoppen voor een vlakzeil of een gaasnet. 

De Humbaur Steely heeft een laag eigen gewicht. Het is mogelijk om de aanhanger op het achterbord te zetten (met twee personen). Dit is erg handig als u weinig ruimte hebt om de Steely te stallen. 

Humbaur Steely met huif

De Humbaur Steely wordt ook veel verkocht met een huif. Zo is deze bakwagen nog veelzijdiger:

De huif is heel eenvoudig te monteren en demonteren. U kunt de huif in zijn geheel van de aanhangwagen halen; met twee personen is dit goed te doen. 

De Steely huif wordt als bouwpakket geleverd. Indien u wilt kunnen wij ook de huif voor u monteren. 

Ontdek de unieke Humbaur Steely DK: de inklapbare aanhanger

De Humbaur Steely DK is een unieke inklapbare aanhanger voor de particulier. Ideaal voor alle kleine klusjes in en rondom huis of vakantie. Uniek is de inklapbare V-dissel. Deze bakwagen kunt u op de achterkant zetten. 

Daardoor kunt u de bakwagen heel eenvoudig opbergen; ook als u weinig ruimte heeft. De dissel kunt u naar beneden klappen. Daardoor past de Steely DK ook heel eenvoudig in een garage, laag schuurtje of garagebox. 

Voor een scherpe prijs heeft u een complete bakwagen die u overal voor kunt gebruiken, zonder dat u een aanhangwagen hoeft te huren. Dat scheelt tijd en geld!

Andere belangrijke kenmerken van de opvouwbare Humbaur Steely DK:

De sterke inklapbare Humbaur Startrailer DK

De Startrailer DK is net als de Steely DK een inklapbare aanhanger, maar dan met een sterke aluminium opbouw. Ook zijn de sluitingen sterker en verzonken. Deze bakwagen is daardoor beter geschikt voor zwaardere klussen, zoals het vervoer van (grotere) meubels, grond, zand of huisafval. 

Kortom: een goede keuze als u een sterke inklapbare aanhanger wilt kopen.