4.7 - 140 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Markt- en verkoopwagens volledig op maat gemaakt

Ontdek de marktwagens en verkoopwagens die we speciaal voor onze klanten gebouwd hebben en ontdek de mogelijkheden.

Verkoopwagens op maat Vrijblijvend telefonisch advies

 

Ontdek onze marktwagens en verkoopwagens op maat 

Precies zoals u wilt: wij kunnen uw markt- of verkoopwagen volledig op maat ontwerpen én bouwen; we kunnen, indien u wilt, zelfs de inbouw voor u maken. 

Laat u hier inspireren door de marktwagens die we al voor onze klanten gebouwd hebben. 

Uw marktwagen bouwen we volledig in onze eigen werkplaats. We maken al meer dan 10 jaar marktwagens speciaal voor onze klanten. Daardoor weet u zeker dat u de marktwagen laat maken die u zoekt en nodig heeft. 

Voor het vervoer, de promotie en de verkoop (op de markt) van kleding, vlees, bloemen, handtassen, vloeren, quads en evenementen: wij hebben verkoopwagens gemaakt voor veel verschillende branches. 

Voor de bouw maken we eerst een uitgebreid ontwerp. In het ontwerp komt alles te staan en we tekenen tot in detail uw marktwagen. We tekenen in 3D, zodat u voor de bouw al precies weet hoe uw marktwagen eruit komt te zien. Pas als u helemaal tevreden bent met het ontwerp, gaan we materialen bestellen en beginnen we met bouwen. 

We geven u het juiste advies en helpen u stap voor stap. Zo weet u zeker dat u in de juiste marktwagen investeert: een verkoopwagen die u winst oplevert. 

Zo kunt u bij ons uw marktwagen helemaal zelf samenstellen

Een verkoopwagen kunt u zelf samenstellen met bijvoorbeeld: 

U bepaalt helemaal zelf de afmetingen, het materiaal, de dikte van de opbouw en alle overige opties. Maar ook kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de grootte van de achterklep, of u binnen- en/of buitenverlichting in LED wilt of niet en of u een oprijklep, zijdeuren of een podium wilt. Zo ja: dan kunt u beslissen waar u die precies wilt hebben. 

Onder andere deze materialen gebruiken we voor de bouw van uw verkoopwagen

Uw markt- of verkoopwagen maken we van (geïsoleerde) sandwichpanelen. U hebt onder andere de keuze uit staal of polyester. Bij de ombouw heeft u keuze uit een stalen frame of een beschermlaag van plywood. Zo bepaalt u zelf het gewicht en de stevigheid van de marktwagen. Standaard maken wij uw marktwagen van sandwichpanelen van 25 of 40 millimeter dik, maar elke dikte is mogelijk. 

Niet de dikte van de sandwichpanelen, maar het materiaalsoort bepaalt de stevigheid en het gewicht van uw verkoop. U heeft keuze uit sandwichpanelen van onder andere staal, multiplex en polyester. Ook het frame aan de buitenkant heeft veel invloed op de stevigheid van uw aanhangwagen. Ook daarin heeft u de keuze uit verschillende materialen. 

Het voordeel van polyester en multiplex is de prijs: die prijzen zijn veel voordeliger dan staal. Maar staal is weer veel steviger. Wilt u bijvoorbeeld materialen aan de zijwand hangen of vervoert u zware materialen die u goed vast wilt zetten tegen de zijkant? Dan zijn stalen sandwichpanelen een betere keuze! 

Polyester en multiplex zijn een stuk lichter dan staal. Dat scheelt in het eigen gewicht, maar de aanhangwagen is daardoor wel minder stevig. Bij een botsing is de kans op schade bij een stalen frame veel kleiner. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het samenstellen van uw marktwagen? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden. In onze showroom staat een aanhangwagen die wij zelf gemaakt hebben. Zo ziet u onze kwaliteit en weet u ongeveer hoe uw aanhangwagen op maat eruit komt te zien. 

Neem telefonisch contact op

Standaard opties en accessoires voor uw marktwagen

Naast het volledige stukje maatwerk, kunt u uw verkoopwagen samenstellen met de volgende opties en accessoires:

Neem contact op om de mogelijkheden van uw verkoopwagen te bespreken. U bent welkom in onze showroom in Kesteren. 

Bezoek ons in Kesteren

Chat met ons