4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een motortrailer kopen?

Ontdek dan hier onze motortrailers. 

De mogelijkheden voor het vervoer van uw motor

Met een motortrailer neemt u uw motor overal makkelijk en veilig naartoe. Een motortrailer is een aanhangwagen die hiervoor speciaal gebouwd is. Of u nu een lichte motor of een zware motor heeft, of u nu een of meerdere motoren tegelijk wilt vervoeren: voor iedereen hebben we de juiste motortrailer. 

Ontdek de mogelijkheden voor het vervoer van uw motor:

Maar ook een gesloten aanhangwagen of een bakwagen met een losse oprijgoot en motorsteunen kunnen geschikt zijn voor het vervoer van een motor. 

Humbaur motortransporter

Met de Humbaur motortrailer neemt u uw motor of scooter veilig en eenvoudig mee naar uw bestemming. De Humbaur motortransporter is een compacte trailer en speciaal gemaakt voor het vervoer van een, twee of drie motoren. De wielen zitten naast de laadvloer, wat zorgt voor een lage laadvloerhoogte en extra stabiliteit. 

Deze motortrailer is geremd en ongeremd verkrijgbaar

Ongeremd met een totaalgewicht van 750kg, geschikt voor lichte motoren. Deze heeft geen eigen kenteken en remsysteem en is mede daardoor scherp geprijsd. 

De geremde uitvoering heeft een totaalgewicht van 1000kg en is daarom geschikt voor zwaardere motoren. Deze motortrailer is voorzien van een eigen kenteken. 

De motortrailers worden standaard geleverd met een neuswiel, drie motorsteunen en een oprijgoot. Deze rijgoot bevindt zich onder de motortrailer en kan met slechts enkele handelingen worden gemonteerd.

U kunt het gebruikersgemak vergroten met de volgende opties:

Motor vervoeren met een gesloten aanhanger

Met een gesloten aanhanger kunt u uw motor of scooter droog en schoon vervoeren, maar ook veilig stallen. 

De sterke Humbaur zakbare motortransporter 

De Humbaur zakbare multitransporter, met een laadgewicht tot wel 1400kg, is geschikt voor het vervoer van elke motor. Deze aanhangwagen is gemaakt voor het vervoer van lichte en kleine auto’s zoals een Fiat Panda of Citroën C1, maar met de motorsteunen ook ideaal voor motoren. Hiermee kunt u ook meer dan drie motoren tegelijk vervoeren. 

Met de hydraulische handpomp laat u de laadvloer tot de grond zakken. Hierdoor duwt u zelfs de zwaarste motor op de aanhangwagen. 

Deze motortrailer is beschikbaar in twee uitvoeringen: 

Vervoer uw motor met elke aanhangwagen

De Humbaur motortrailer is slechts geschikt voor het vervoer van motoren. 

Heeft u al een aanhangwagen en wilt u daarmee uw motor vervoeren of zoekt u een multifunctionele aanhangwagen? 

Met een motorsteun kunt u elke motor vervoeren met wielen tussen de 10 en 21 inch. Hierin plaatst u het voorwiel, de motor maakt u daarna vast met spanbanden. Hierin heeft u twee opties: 

Dit is mogelijk voor elke aanhangwagen, maar bakwagens zijn hier geschikter voor. Een bakwagen heeft wielen naast de laadvloer, wat zorgt voor een lagere laadvloerhoogte dan bijvoorbeeld een plateauwagen die de wielen onder de laadvloer heeft. 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in Kesteren.