4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een motortrailer kopen?

Ontdek alle motortrailers. Ontdek onder andere de goedkope Humbaur motortrailers. Compleet geleverd met neuswiel en oprijgoot. Met deze goedkope motortrailer kunt u tot wel 3 motors tegelijk vervoeren.

Bekijk deze motortransporter Bekijk onze andere motortrailers

 

Wilt u een goede motortrailer kopen? Ontdek dan de mogelijkheden en neem uw motor overal veilig en makkelijk mee naartoe met een van onze motoraanhangers. Of u nu een lichte motor of een zware motor heeft, of u nu een of meerdere motoren tegelijk wilt vervoeren: voor iedereen hebben we de juiste motortrailer. 

Ontdek de mogelijkheden:

Jarenlang dealer = gegarandeerd laagste prijs voor een nieuwe motortrailer

We zijn al jaren officieel dealer van onze merken Humbaur, Anssems en Saris. Vraag een offerte aan en ontvang meteen de scherpste setprijs. Bij ons krijgt u een motortrailer gegarandeerd voor de laagste prijs.

Bekijk onze motortrailers

De motor aanhangers van Humbaur

Ontdek de goedkope motortransporters van Humbaur, ideaal voor het vervoer van 1 of 2 motoren, scooters of brommers (1 motor in het midden of 2 aan de zijkant) of zelfs 3 lichte motoren of scooters. 

De motortransporter wordt compleet geleverd met neuswiel en oprijgoot.

Eventuele opties bij een motortrailer

Vaak kiezen onze klanten voor de volgende opties:

Een geremde of ongeremde bakwagen of plateauwagen met motorsteunen en een oprijplaat

Het nadeel van een motortrailer is dat u deze aanhangwagen alleen voor het vervoer van uw motors (scooters en brommers) kunt gebruiken. 

Op elke aanhangwagen kunt u motorsteunen monteren, vanaf 10 tot en met 21 inch. Het voorwiel zet u hierin, waarna u de motor vast maakt met (speciale motor) spanbanden. We hebben twee verschillende motorsteunen: 

Losse motorsteunen die op de laadvloer liggen met rubberen steunen. Deze worden ook wel garagesteunen genoemd, omdat ze vooral voor opslag bedoeld zijn. 

Motorsteunen die we met een beugel vast monteren aan de laadvloer. Zo staat de motorsteun 100% vast. 

Het voordeel van losse motorsteunen is dat u de aanhangwagen ook als gewone aanhangwagen kunt gebruiken en andere voertuigen en/of andere lading kunt vervoeren. Daardoor is uw motor aanhanger multifunctioneel.

Met behulp van een oprijplaat of een oprijklep rijdt u de motor eenvoudig en moeiteloos de aanhangwagen op.

De zakbare motortrailer van Humbaur met een gesloten laadvloer 

Een andere optie is de zakbare autotransporter van Humbaur. Deze aanhangwagen is gemaakt voor het vervoer van lichte en kleine auto’s zoals een Fiat Panda of Citroën C1, maar met de motorsteunen ook ideaal voor motoren. 

De aanhangwagen heeft al een lage laadvloer, maar met de handpomp laat u de laadvloer heel eenvoudig tot de grond zakken. Vanwege het lage gewicht van de aanhangwagen pompt u de laadvloer makkelijk omhoog. 

U hoeft uw motor daardoor niet omhoog te duwen met behulp van oprijplaten. Bij deze motortrailer heeft u die niet nodig.  Deze motor aanhanger is dus enorm gebruiksvriendelijk en breder in te zetten dan een gewone motor aanhangwagen. 

Gesloten aanhanger als motortrailer 

Ook gesloten aanhangwagens kunt u gebruiken voor het vervoer van uw motoren. De ideale gesloten motortrailer is de Humbaur 750 kg. Deze ongeremde gesloten aanhangwagen is ideaal om 1 of 2 motoren droog en schoon te vervoeren. Dit model is de goedkoopste gesloten aanhangwagen in ons assortiment en heeft u al vanaf €2025. 

Het grote voordeel is dat u ook met deze gesloten aanhanger meteen een aanhangwagen heeft die u heel breed kunt inzetten. 

Wilt u motortrailer bekijken of advies krijgen? 

Kom langs in Kesteren om onze motortrailers en andere aanhangwagens te bekijken. We denken graag met u mee. U kunt ons ook altijd bellen voor telefonisch advies.  

Humbaur motortransporter 750kg 210x137cm

Humbaur motortransporter 750kg 210x137cm

Art. nr. HM752113 Ongeremde enkelas Humbaur motortransporter

€ 1.009,00

€ 958,00

Humbaur motortransporter 1000kg 210x137cm

Humbaur motortransporter 1000kg 210x137cm

Art. nr. HM102113 Geremde Humbaur enkelas motortransporter

€ 1.408,00

€ 1.337,00

Zakbare Humbaur motortransporter 250x157cm

Zakbare Humbaur motortransporter 250x157cm

Art. nr. 2740892515 Geremde zakbare Humbaur motortransporter

€ 3.397,00

€ 3.227,00

Zakbare Humbaur motortransporter 310x177cm

Zakbare Humbaur motortransporter 310x177cm

Art. nr. 2740973117 Geremde zakbare Humbaur enkelas multitransporter

€ 4.344,00

€ 4.126,00

Chat met ons