4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Onderhoud en reparatie aanhangwagen 

Heeft uw aanhangwagen of caravan schade, pech, of behoefte aan een onderhoudsbeurt? Onze vakkundige monteurs staan klaar om te helpen. In onze uitgebreide werkplaats zorgen zij ervoor dat u veilig de weg op kunt.

Unieke Heudra Periodieke Aanhangwagen Keuring (PAK)

Bij intensief gebruik is het aan te raden om uw aanhangwagen elk jaar te laten controleren. Zo verlengt u de levensduur van de aanhangwagen, voorkomt u vervelende en ongewenste stilstand en rijdt u altijd veilig rond met uw aanhangwagen. Deze keuring noemen we de unieke Heudra PAK (Periodieke Aanhangwagen Keuring). We controleren uw aanhangwagen op meer dan 50 punten. De Heudra PAK kost slechts €65,- (exclusief btw). Voor dit bedrag voeren we de checklist uit, krijgt u ons advies en wordt er regulier smeerwerk uitgevoerd.

Tempo 100 + asschokbrekers gemonteerd voor geremde aanhangwagens

Tempo 100 is een ontheffing voor Duitsland, waarmee u met auto en aanhanger 100 kilometer per uur mag rijden. Normaliter is de maximum snelheid in Duitsland 80 km/uur.
Om deze Tempo 100 ontheffing te krijgen moet de aanhanger wel eerst gekeurd worden door de TUV, en moet de combinatie voldoen aan de gestelde eisen.

Nadat de auto-aanhangwagen combinatie is goedgekeurd, ontvangt u het Tempo 100 certificaat en sticker. 
De Tempo 100 keuring kan alleen in combinatie met schokdempers geleverd worden. 

 

Tempo 100 keuring & schokbrekers voor 1 as €255,- excl. BTW

Tempo 100 keuring & schokbrekers voor 2 as €380,- excl. BTW

Tempo 100 keuring & schokbrekers voor 3 as €495,- excl. BTW

 

Vervangend vervoer

Wanneer u uw aanhangwagen voor het onderhoud brengt, kunt u indien nodig een aanhangwagen lenen en direct verder rijden met vervangend vervoer.

Onze haal- en brengservice is erop gericht dat u uw werk kunt blijven doen. Zo kunnen wij uw aanhangwagen voor reparatie of onderhoud ophalen en tegelijk vervangend vervoer bij u op locatie afleveren.

Maak hier een afspraak voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie. Vul het contactformulier in of bel 0488-441058 of mail naar info@heudra-aanhangwagens.nl.

Wilt u op de hoogte worden gehouden via onze nieuwsbrief?