4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een aanhanger van Saris kopen? 

Ontdek de voordelige prijs-kwaliteit van een Saris aanhanger. U kiest voor kwaliteit en zit u gegarandeerd goed met een sterke kipper, plateauwagen of gesloten aanhanger. 

Saris kippers Gesloten aanhangersSaris plateauwagens

 

Kiest u voor een aanhanger van Saris?

Met een Saris aanhanger zit u goed. De aanhangwagens van Saris zijn sterk en

ze zijn scherp geprijsd ten opzichte van andere merken. 

Daarom kiest u voor Saris:

Van Saris krijgt u 2 + 1 jaar extra garantie; ook op alle onderdelen! Dat laat zien hoeveel vertrouwen ze hebben in hun aanhangwagens. Wilt u gebruikmaken van deze extra garantie? Dan kunt u uw nieuwe aanhangwagen bij Saris registreren. 

Profiteer van de jarenlange ervaring van Saris sinds 1959 en ontdek de nieuwe kippers en plateauwagens

Al sinds 1959 maakt Saris aanhangwagens van kwaliteit. Continu hebben zij hun eigen modellen verbeterd. Daardoor weet u zeker dat uw aanhangwagen jarenlang meegaat, zelfs als u uw aanhangwagen dagelijks gebruikt en zwaar belaadt.

Saris kippers Gesloten aanhangersSaris plateauwagens

De unieke black edition 

Uniek aan Saris is de black edition. Vanaf slechts €50 maakt u van de ‘gewone aluminium’ Saris kipper en Saris plateauwagen een black edition. De borden, de velgen en de laadvloer zijn dan mat zwart. U heeft daardoor niet alleen een sterke aanhangwagen, maar ook een aanhangwagen met een strakke uitstraling. 

Vervoersproblemen zijn met een Saris aanhangwagen verleden tijd.

Meer weten over een Saris aanhanger?

De aanhangwagens van Saris hebben een eigen look. Ze zien er strak en mooi afgewerkt uit. Zeker als u kiest voor de unieke black edition. Zo zijn de aanhangers van Saris een perfecte aanvulling in ons assortiment. 

Al deze merken en aanhangwagens hebben we standaard op voorraad. Zo weet u na een bezoek in Kesteren wat de beste mogelijkheden voor u zijn. We geven u graag het juiste advies. 

Een Saris voor iedereen 

Saris heeft voor iedereen een aanhangwagen:

Ook heeft Saris hun aanhangwagens uitgevoerd in heel veel maten en gewichten. U weet zeker dat Saris een aanhanger heeft in de maat die u zoekt. Deze keuze is groter dan bij andere merken. Een Saris in dezelfde afmetingen en met hetzelfde totaalgewicht is vaak ook net iets goedkoper dan een ander merk. 

Laag eigen gewicht en B-rijbewijs

De aanhangwagens van Saris hebben een laag eigen gewicht in vergelijking met andere merken. Dat betekent dat u meer laadvermogen heeft. Vanwege dit lage eigen gewicht kunt u sneller met een lichtere auto of bus een Saris aanhangwagen trekken. 

Dat kan dan ook vaak met een B-rijbewijs. Een BE-rijbewijs heeft u niet altijd nodig. Of u een BE-rijbewijs nodig heeft, hangt af van het gewicht van uw auto + het totaalgewicht van de aanhangwagen op papier. Is dat samen minder dan 3500 kg? Dan mag u de aanhangwagen met B-rijbewijs gebruiken. 

Geinteresseerd? Vraag een offerte aan en we nemen contact met u op!

Neem vrijblijvend contact op

Chat met ons