4.6 - 146 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een Saris kipper kopen? 

Lees op deze pagina alle voordelen van de Saris kipper. Ontdek ook de unieke Saris black edition kipper met zwarte borden en zwarte velgen. 

Ontdek de Saris black edition kipper

De Saris black edition kipper met zwarte velgen en zwarte borden. Een kipper met een unieke en strakke uitstraling. U wordt graag gezien met uw Saris kipper en u komt elke dag met trots op de klus. 

Wilt u gelijk meer weten over deze Saris kipper? Neem dan contact op met onze adviseurs of kom langs in Kesteren. 

De Saris kipper is uiteraard ook verkrijgbaar met standaard aluminium borden. 

De Saris kipper: ontwikkeld voor professionals maar ook populair bij particulieren

Een Saris kipper is een kipper met de scherpste prijs-kwaliteitverhouding. De kippers van Saris zijn gemaakt voor professioneel en intensief gebruik. Daarom is de elektrische Saris kipper populair bij professionals als hoveniers en bouwbedrijven. Een paar kuub zand, zware pallets met stenen of een zware machine is geen probleem voor deze sterke kipper. 

Maar de Saris kipper wordt ook veel gekocht door particulieren. Particulieren die bijvoorbeeld graag in de tuin klussen en daarom een kipper zoeken. Zij hoeven tuinafval of zand niet meer met de hand uit de aanhangwagen te scheppen. Particulieren kiezen vanwege de relatief lage prijs vaak voor een van de handbediende, achterwaartse kippers van Saris. Dit is namelijk de beste keuze als zij een goedkope kipper met een stalen laadvloer zoeken. Dankzij de stalen laadvloer is een Saris kipper ook zeer geschikt voor het vervoer van bijvoorbeeld paardenmest.    

De Saris kipper is uitgevoerd in 27 afmetingen en gewichten: 17 achterwaartse kippers en 10 driezijdige kippers. Elk model is elektrisch én handbediend verkrijgbaar, met uitzondering van de 3500kg uitvoeringen (standaard elektrisch).

Verder heeft Saris verschillende achterwaartse kippers (de Saris K1 kipper) en driezijdige kippers (de Saris K3 kippers). Daardoor weet u zeker dat Saris een uitvoering heeft die u zoekt. Ook heeft Saris een tridemas (3-as) kipper, geschikt voor het allerzwaarste werk.  

De Saris kipper en de Saris black edition kipper hebben we standaard op voorraad staan in Kesteren. Kom langs, overtuig uzelf en neem de kipper meteen mee. We zorgen dat de kipper meteen rijklaar wordt gemaakt en zorgen ondertussen voor de tenaamstelling. 

Registreer uw Saris kipper voor garantie

Al sinds 1959 maakt Saris aanhangwagens van kwaliteit. Continu hebben zij hun eigen modellen verbeterd. Daardoor weet u zeker dat uw Saris kipper jarenlang meegaat, zelfs als u uw Saris kipper dagelijks gebruikt en zwaar belaadt.

Van Saris krijgt u 2 + 1 jaar extra garantie op hun Saris kippers; ook op alle onderdelen! Dat laat zien hoeveel vertrouwen ze hebben in hun aanhangwagens. Wilt u gebruikmaken van deze extra garantie? Dan kunt u uw nieuwe kipper bij Saris registreren. 

De voordelen van de kippers van Saris

Andere belangrijke kenmerken zijn:

De meestverkochte accessoires van een Saris kipper

Klanten kiezen bij een Saris kipper vaak voor de volgende accessoires om hun gebruikersgemak te vergroten:

Uitvoeringen Saris kipper

Ontdek hier alle uitvoeringen van de Saris kipper of bekijk ze hier

Enkelas Saris K1 achterwaartse kipper

Totaalgewicht 1500kg

Tandemas Saris K1 achterwaartse kipper

Totaalgewicht 2000kg

Totaalgewicht 2700kg

Totaalgewicht 3500kg

Tandemas K3 Saris driezijdige kipper

Totaalgewicht 2000kg

Totaalgewicht 2700kg

Totaalgewicht 3500kg

Saris K3 driezijdige kipper tridemas 

Totaalgewicht 3500kg