Saris K1 Saris K3 Saris achterwaartse kipper Saris driezijdige kipper Saris kipper - Heudra Aanhangwagens

4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een Saris kipper kopen? 

Ontdek de kippers van Saris met een strakke uitstraling. Uitgevoerd in 26 verschillende maten en gewichten. Uniek is de black edition van Saris: een kipper met zwarte velgen en zwarte borden.

Bekijk de verschillende uitvoeringen 

 

Bent u op zoek naar een kipper van Saris? Ontdek deze sterke kipper met een strakke uitstraling.

Dankzij de 26 uitvoeringen is er voor iedereen een Saris kipper die de juiste eigenschappen heeft. 

De kippers van Saris hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

De kippers hebben een volledig gelast en thermisch verzinkt frame en zijn voorzien van een stalen plaat op de laadvloer. Daardoor is de kipper geschikt voor particulieren en professionals. Er zijn 26 verschillende modellen, waardoor Saris altijd een kipper heeft met het juiste gewicht en de afmetingen die u zoekt. Daardoor is de Saris kipper ook populair bij vakmannen als hoveniers, bouwbedrijven en stratenmakers. Een robuuste en mooie kipper voor zware klussen en intensief gebruik. De kipper wordt veel gekocht met oprijplaten (geïntegreerde sledes onder de laadvloer) ook geschikt voor het vervoer van machines.

De kippers zijn zowel handbediend als elektrisch te verkrijgen, behalve de 3500 kg (die is alleen elektrisch uitgevoerd).

Vernieuwde kippers juni 2020

Saris heeft in juni 2020 haar kippers verbeterd. De kippers hebben niet alleen een nieuwe look gekregen, maar ook de kwaliteit is verbeterd. De kippers zijn standaard verlaagd en de aluminium borden zijn nu dubbelwandig. Ook de rongen en de spansluitingen zijn verbeterd en zijn nu soepeler. 

Een veel gekozen optie zijn de oprijplaten, waardoor u een Saris kipper heel multifunctioneel maakt; die worden geleverd inclusief geïntegreerde sleuf onder het achterbord en cassettes onder de laadvloer. Met een voorrek, anti-diefstalslot en een reservewiel maakt u de Saris kipper verder helemaal compleet. 

De kippers hebben veel bindmogelijkheden; ze zijn voorzien touwhaken en nethaken aan het scharnier en zijn uitgevoerd met verzonken bindpunten in de laadvloer met geluiddempend rubber.

Uniek is de black edition: een Saris kipper met een prachtige zwarte uitstraling, vanaf slechts €30. Voor dit bedrag is de kipper voorzien van zwarte velgen, zwarte vloerplaat en zwarte borden.

Bekijk de Saris kippers

Multifunctioneel met rijplaten

De kippers van Saris zijn uit te breiden met rijplaten. Onder het achterbord wordt dan een sleuf aangebracht (met een U-profiel) voor het plaatsen van uw oprijplaten. Zo kunt u met de kipper ook eenvoudig een lichte machine vervoeren. 

Ontdek bij ons de twee typen van Saris

Kom vrijblijvend langs om de Saris kiepaanhangwagens te bekijken of te vergelijken met de kippers van Humbaur en Anssems. De Saris kippers zijn gegarandeerd goedkoper in Kesteren.

Ontdek de nieuwe lijn Saris Kippers 

Saris heeft dit jaar haar kippers verbeterd. De kippers hebben niet alleen een nieuwe look gekregen, maar ook de kwaliteit is verbeterd. 

De belangrijkste eigenschappen van de Saris kippers zijn: 

Andere belangrijke kenmerken van de kiepaanhangwagens van Saris zijn 

Let op: de kippers zijn wel uitgevoerd met een totaalgewicht van 2000, 2700 en 3500 kg, maar niet met een totaalgewicht van 3000 kg. 

De belangrijkste opties en accessoires 

Andere belangrijke opties voor de kippers van Saris zijn: 

Ontdek meer over de Saris kippers in Kesteren of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherpe prijs.

Uitvoeringen Saris K1 achterwaartse kipper, enkelas (1-as)

Totaalgewicht 1500 kg

Uitvoeringen Saris K1 achterwaartse kipper, tandemas (2-as)

Totaalgewicht 2000kg

Totaalgewicht 2700kg

Totaalgewicht 3500kg

Uitvoeringen K3 driezijdige kipper, tandemas (2-as)

Totaalgewicht 2000 kg

Totaalgewicht 2700 kg

Totaalgewicht 3500 kg

Uitvoeringen Saris K3 driezijdige kipper tridemas (3-as)

Totaalgewicht 3500 kg

Kiest u voor een aanhanger van Saris?

Met een Saris aanhanger zit u goed. De aanhangwagens van Saris zijn sterk en

ze zijn scherp geprijsd ten opzichte van andere merken. 

Daarom kiest u voor Saris:

Van Saris krijgt u 2 + 1 jaar extra garantie; ook op alle onderdelen! Dat laat zien hoeveel vertrouwen ze hebben in hun aanhangwagens. Wilt u gebruikmaken van deze extra garantie? Dan kunt u uw nieuwe aanhangwagen bij Saris registreren. 

Profiteer van de jarenlange ervaring van Saris sinds 1959 en ontdek de nieuwe kippers en plateauwagens

Al sinds 1959 maakt Saris aanhangwagens van kwaliteit. Continu hebben zij hun eigen modellen verbeterd. Daardoor weet u zeker dat uw aanhangwagen jarenlang meegaat, zelfs als u uw aanhangwagen dagelijks gebruikt en zwaar belaadt.

Chat met ons