4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een Saris plateauwagen kopen? 

Ontdek de plateauwagens van Saris. Uniek is de black edition van Saris: een plateauwagen of kipper met zwarte velgen, zwarte vloerplaat en zwarte borden.

Saris plateauwagen (black edition) Saris kipper (black edition)

Jarenlang Saris dealer = gegarandeerd laagste prijs.

Zoekt u een sterke plateauwagen met een prachtige, unieke uitstraling? Kies dan voor Saris. Uniek is de Saris black edition: de Saris plateauwagen met zwarte velgen en zwarte borden; de enige zwarte plateauwagen die er is. 

De Saris plateauwagen (Saris PL) is een goede plateauwagen voor particulieren én professionals, met een unieke, strakke uitstraling en scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn perfect voor elke professional die een plateauwagen zoekt voor dagelijks gebruik.

Leverbaar als enkelas vanaf 1500 kg voor de particulier of licht zakelijk gebruik. Maar ook voor vakmannen die (dagelijks) zware materialen en/of machines willen vervoeren: de Saris Plateau is er ook als 3500 kg uitvoering, tandemas (2-as) en tridemas (3-as). 

Er zijn 24 verschillende modellen, leverbaar in verschillende afmetingen en gewichten. Daardoor is er voor iedereen een juiste Saris plateauwagen; altijd in de maat en formaat die goed bij u past. 

Kortom: de plateauwagens van Saris zijn sterke aanhangwagens met een eigen look. Ze zien er strak en mooi afgewerkt uit. Zeker als u kiest voor de unieke black edition. Zo zijn de aanhangers van Saris een perfecte aanvulling in ons assortiment. 

Bekijk de Saris plateauwagens

Waarom kiest u voor de Saris Plateau? 

Saris heeft een sterk chassis, bestaande uit dikke kokers met U-profiel en is thermisch verzinkt. De plateauwagen heeft bindpunten in de zijranden geïntegreerd, touwhaken onder de bak en nethaken aan de scharnieren. 

De belangrijkste kenmerken van de Saris plateauwagens:

Een veel gekozen optie zijn de oprijplaten, waardoor u ook een kleine machine of ander voertuig met de plateauwagen kunt vervoeren. Zo maakt u de plateauwagen heel multifunctioneel. De rijplaten worden geleverd inclusief geïntegreerde sleuf onder het achterbord en sledes onder de laadvloer. Aangevuld met een voorrek, reservewiel, uitzetsteunen en een disselslot maakt u de plateauwagen helemaal compleet. 

Als u al rijplaten heeft kunt u ook alleen kiezen voor de sleuf onder het achterbord (mogelijk vanaf 2000 kg uitvoering).

De plateauwagens van saris zijn multifunctioneel: u vervoert er vaste en losse lading mee, maar ze zijn ook geschikt om lichte machines mee te nemen. 

De plateauwagens van Saris worden bij aankoop van de optionele oprijplaten standaard voorzien van rijplaathouders onder de laadvloer. Ook wordt de laadvloer voorzien van een sleuf onder het achterbord voor de bevestiging van de rijplaten. Hierdoor weet u zeker dat uw rijplaten stabiel liggen.

Nieuwe lijn plateauwagens

De plateauwagens zijn in juni 2020 helemaal vernieuwd. Ze zijn verbeterd op de volgende punten: 

Veelgekozen opties bij de Saris plateau aanhangers zijn: 

De verschillen tussen een plateauwagen van Saris en Anssems 

We krijgen vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen de plateauwagens van verschillende merken. Vooral Saris en Anssems worden met elkaar vergeleken. In vergelijk met de plateauwagens van Eduard, is de kwaliteit van Saris een stuk beter. 

De plateauwagens van Saris kunt u het beste vergelijken met de Anssems PSX of de Anssems ASX. Deze drie aanhangwagens hebben ongeveer dezelfde kenmerken en zijn alledrie gemaakt voor licht zakelijk gebruik. 

Dit zijn de grootste verschillen:

De unieke black edition plateauwagen van Saris 

Uniek is de black edition van Saris. Dit is dezelfde plateau aanhanger, maar dan met een prachtige zwarte uitstraling. 

Tussen ongeveer €50,00 en €100,00 (exclusief btw) maakt u van de ‘gewone’ Saris plateauwagen een black edition. De borden en de velgen zijn dan strak mat zwart (voorzien van een poeder coating).  

Wat vindt u van deze speciale en unieke uitvoering? 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Kom vrijblijvend langs in Kesteren om de Saris Plateau te bekijken. Wilt u een scherpe offerte op maat? 

Uw Saris plateauwagen is gegarandeerd goedkoper in Kesteren. 

Neem contact op

Saris PL uitvoeringen in enkelas

Totaalgewicht 1500 kg

Saris PL uitvoeringen in tandemas

Totaalgewicht 2000 kg 

Totaalgewicht 2700kg

Totaalgewicht 3500 kg

Saris PL uitvoeringen in tridemas

Totaalgewicht 3500 kg

Naar welke afmetingen en gewicht bent u op zoek?

Vraag vrijblijvend een offerte op

Chat met ons