Saris PL Saris Plateau Saris plateauwagen - Heudra Aanhangwagens

Wilt u een plateauwagen van Saris kopen? 

De Saris plateauwagen is een goede plateauwagen voor particulieren én professionals, met een unieke, strakke uitstraling en scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn perfect voor elke professional die een plateauwagen zoekt voor dagelijks gebruik:

Uniek is de Saris black edition: een Saris plateauwagen met een prachtige zwarte uitstraling. Al vanaf €1695 (exclusief btw).

Bekijk de Saris plateauwagens

Saris plateauwagen

Saris heeft een sterk chassis, bestaande uit dikke kokers met U-profiel en is thermisch verzinkt. De plateauwagen heeft bindpunten in de zijranden geïntegreerd, touwhaken onder de bak en nethaken aan de scharnieren. 

Een veel gekozen optie zijn de oprijplaten, waardoor u ook een kleine machine of ander voertuig met de plateauwagen kunt vervoeren. Zo maakt u de plateauwagen heel multifunctioneel. De rijplaten worden geleverd inclusief geïntegreerde sleuf onder het achterbord en sledes onder de laadvloer. Aangevuld met een voorrek, reservewiel, uitzetsteunen en een disselslot maakt u de plateauwagen helemaal compleet. 

De plateauwagens zijn in juni 2020 helemaal vernieuwd. De nieuwe plateauwagens zijn standaard verlaagd (65 cm), de spansluitingen zijn soepeler, de bindpunten zijn uitgevoerd met geluiddempend rubber en de lichtgewicht aluminium borden zijn dubbelwandig. De grotere modellen worden standaard uitgevoerd met 35 cm hoge borden (in plaats van 30 cm).

De plateauwagen is uitgevoerd in 24 verschillende modellen, leverbaar in verschillende afmetingen en gewichten. Saris heeft daardoor altijd een plateauwagen in de afmetingen en het totaalgewicht dat u zoekt.

 

De plateauwagens van saris zijn multifunctioneel: u vervoert er vaste en losse lading mee, maar ze zijn ook geschikt om lichte machines mee te nemen. 

De plateauwagens van Saris worden bij aankoop van de optionele oprijplaten standaard voorzien van rijplaathouders onder de laadvloer. Ook wordt de laadvloer voorzien van een sleuf onder het achterbord voor de bevestiging van de rijplaten. Hierdoor weet u zeker dat uw rijplaten stabiel liggen.

Nieuwe lijn plateauwagens

De nieuwe lijn plateauwagens van Saris zijn sinds juni op de markt. Ze zijn verbeterd op de volgende punten: 

Veelgekozen opties bij de Saris plateauwagens zijn: 

De verschillen tussen een plateauwagen van Saris en Anssems 

We krijgen vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen de plateauwagens van verschillende merken. Vooral Saris en Anssems worden met elkaar vergeleken. In vergelijk met de plateauwagens van Eduard, is de kwaliteit van Saris een stuk beter. 

De plateauwagens van Saris kunt u het beste vergelijken met de Anssems PSX of de Anssems ASX. Deze drie aanhangwagens hebben ongeveer dezelfde kenmerken en zijn alledrie gemaakt voor licht zakelijk gebruik. 

Dit zijn de grootste verschillen:

De unieke black edition plateauwagen van Saris 

Uniek is de black edition van Saris. Dit is dezelfde plateauwagen, maar dan met een prachtige zwarte uitstraling. 

Voor slechts €40 maakt u van de ‘gewone’ Saris plateauwagen een black edition. De  borden, de velgen en de laadvloer zijn strak mat zwart: 

Wat vindt u van deze speciale en unieke uitvoering? 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Kom vrijblijvend langs in Kesteren om de Saris Plateau te bekijken. Wilt u een scherpe offerte op maat? 

Uw Saris plateauwagen is gegarandeerd goedkoper in Kesteren. 

Neem contact op

Uitvoeringen in enkelas

Uitvoeringen in tandemas

Uitvoeringen in tridemas