4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een vlakzeil voor uw aanhanger kopen? 

Voor veel aanhangers van onze merken kunt u een vlakzeil bestellen. Staat uw aanhanger er niet tussen? Dan kunt uw vlakzeil op maat maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. 

Anssems, Hulco & Saris Vlakzeil op maat

 

 

Standaard vlakzeil voor de volgende merken en modellen

Voor de volgende aanhangwagens kunt u een standaard vlakzeil bestellen: 

Het vlakzeil voor deze aanhangwagens is precies voor dat model gemaakt (beschikbaar in elke afmeting van deze modellen). 

Vlakzeil op maat bestellen

Heeft u een andere aanhangwagen? Voor elk merk aanhangwagen in elke afmeting kunnen we een vlakzeil bestellen. Het vlakzeil wordt op maat voor u gesneden. Het zeil is standaard voorzien van roestvrijstalen zeilogen (met een diameter van 15 mm). De afstand tussen deze ogen is 50 cm. De randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast. Deze omslag zorgt voor een extra versteviging. 

De standaard kleur van het vlakzeil is antraciet, andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. 

Let op: het vlakzeil wordt speciaal voor u geproduceerd en kunt u daarom niet kosteloos retourneren. 

Let op: een vlakzeil past niet zomaar als u een voorrek heeft

Let op: heeft u een voorrek bij uw aanhangwagen gekocht of wilt u een voorrek en een vlakzeil bij uw aanhangwagen kopen? Vlakzeilen zijn hier niet standaard op voorbereid. Het vlakzeil moet dan anders gesneden worden, zodat het vlakzeil om het frame van het voorrek past. Anders kunt u het vlakzeil aan de voorkant niet strak vastzetten, waardoor er alsnog water in de aanhangwagen kan komen. 

 

Chat met ons