Wilt u een vlakzeil voor uw aanhanger kopen? 

Voor veel aanhangers van onze merken kunt u een vlakzeil bestellen. Staat uw aanhanger er niet tussen? Dan kunt uw vlakzeil op maat maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. 

Anssems, Hulco & Saris Vlakzeil op maat

 

 

Bestel hier het juiste vlakzeil voor uw aanhangwagen 

Een een water- winddicht vlakzeil voor uw aanhangwagen.

Vind hier uw aanhangwagen

Of lees verder over de verschillende mogelijkheden voor uw aanhangwagen. Is er geen vlakzeil voor uw aanhangwagen? Dan kunnen we voor iedere aanhangwagen een vlakzeil op maat leveren. 

Met onze vlakzeilen van PVC zorgt u dat lading tijdens het vervoer niet nat wordt. Ook kunt u dankzij een vlakzeil uw aanhangwagen zonder problemen langer buiten wegzetten. Het vlakzeil voorkomt dat de vloerplaat nat wordt en dus niet gaat rotten; daardoor blijft de vloerplaat van de laadvloer behouden. Daarnaast is het in Nederland verplicht om losse lading af te dekken. Dat kan met een gaasnet of fijnmazig gaaskleed, maar ook met een vlakzeil. 

Het is belangrijk dat een vlakzeil perfect aansluit op uw aanhangwagen. Een vlakzeil moet daarom ongeveer 5 tot 10 centimeter langer en breder zijn dan uw aanhangwagen. Dan valt het vlakzeil netjes over de borden van uw aanhangwagen. Alleen dan weet u zeker dat het vlakzeil waterdicht is. 

Het vlakzeil wordt geleverd inclusief montagemateriaal: een set nethaken en een elastisch koord. Spanrubbers zijn een optie.

Standaard vlakzeil voor de volgende merken en modellen

Voor de volgende aanhangwagens kunt u een standaard vlakzeil bestellen: 

Het vlakzeil voor deze aanhangwagens is precies voor dat model gemaakt (beschikbaar in elke afmeting van deze modellen). Standaard op voorraad bij deze merken; het vlakzeil binnen een aantal weken worden geleverd. 

Vlakzeil op maat bestellen

Heeft u een andere aanhangwagen? Voor elk merk aanhangwagen in elke afmeting kunnen we een vlakzeil bestellen. Het vlakzeil wordt op maat voor u gesneden. Het zeil is standaard voorzien van roestvrijstalen zeilogen (met een diameter van 15 mm). De afstand tussen deze ogen is 50 cm. De randen worden dubbel omgeslagen en daarna gelast. Deze omslag zorgt voor een extra versteviging. 

 

De standaard kleur van het vlakzeil is antraciet, andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. 

Let op: het vlakzeil wordt speciaal voor u geproduceerd en kunt u daarom niet kosteloos retourneren. 

Let op: een vlakzeil past niet zomaar als u een voorrek heeft

Let op: heeft u een voorrek bij uw aanhangwagen gekocht of wilt u een voorrek en een vlakzeil bij uw aanhangwagen kopen? Vlakzeilen zijn hier niet standaard op voorbereid. Het vlakzeil moet dan anders gesneden worden, zodat het vlakzeil om het frame van het voorrek past. Anders kunt u het vlakzeil aan de voorkant niet strak vastzetten, waardoor er alsnog water in de aanhangwagen kan komen. 

Alleen bij de Anssems BSX en de Anssems GT-R bakwagens zit het voorrek er standaard bij. Daar is het vlakzeil ook op gemaakt. 

Chat met ons