Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een aanhanger van Vlemmix kopen?

Ontdek de kwaliteit van de aanhangers van Vlemmix, enorm sterke en goede boottrailers. De prijzen van Vlemmix zijn in verhouding heel scherp, omdat ze op grote schaal produceren. 

Bekijk de Vlemmix boottrailers 

Jarenlang Vlemmix dealer = gegarandeerd laagste prijs. 

 

Vlemmix aanhangwagens 

Vlemmix maakt verschillende aanhangwagens, maar is sinds 2006 een van de marktleiders voor boottrailers. Hun boottrailers zijn betrouwbaar en gaan bijna nooit kapot. Alle belangrijk onderdelen zijn roestvrij en waterbestendig. 

Bekijk de boottrailers van Vlemmix

Het chassis is zowel aan de binnenkant als de buitenkant gegalvaniseerd. De kabels van de verlichting zijn waterdicht en netjes in het frame weggewerkt. De assen en het remsysteem zijn van het merk Knott; een van de beste Europese leveranciers van aanhangwagen onderdelen. Ook de lagers en de remkabels zijn waterdicht. 

De focus van Vlemmix ligt op kwaliteit. Ze maken onder andere gebruik van polyurethaan voor hun rollen. Andere merken gebruiken vaak rubber en PVC. Polyurethaan heeft verschillende voordelen en is veel sterker, scheurt niet, is bestand tegen schuren en laat geen strepen achter. 

De prijzen van Vlemmix zijn heel scherp, omdat ze op grote schaal produceren. .

Een Vlemmix boottrailer kunt u zelf samenstellen met de volgende opties en accessoires 

Vlemmix heeft veel afmetingen en gewichten waar u uit kunt kiezen. Met verschillende opties en accessoires kunt u een boottrailer kunt u helemaal zelf samenstellen, precies op maat voor uw boot.

Wilt u een boottrailer van Vlemmix bekijken? Bel dan voor de actuele voorraad.

Bel voor de voorraad

Chat met ons