4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Anssems huif aankopen

Ontdek hier de mogelijkheden voor een huif op uw Anssems aanhangwagen. Bij ons gegarandeerd voor de laagste prijs. 

Een nieuwe Anssems aanhangwagen met huif

Heeft u een aanhangwagen van Anssems en zoekt u voor die aanhangwagen een huif? Of wilt u een Anssems aanhangwagen kopen met een huif? 

Bij aankoop van de volgende nieuwe Anssems aanhangwagens, kunnen wij op dit moment u een huif bestellen:

Montage Anssems huif

De prijzen die u op onze website vindt, zijn exclusief eventuele montage en verzendkosten. Een Anssems huif wordt geleverd als bouwpakket. Wilt u dat wij u volledig ontzorgen en de huif voor u monteren? Neem dan contact op voor een exacte prijs en de mogelijkheden. Onze monteurs hebben daar al veel ervaring mee; zo weet u zeker dat uw Anssems huif op de juiste manier gemonteerd wordt. 

Bij het aanvragen van een offerte, ontvangt u standaard een extra scherpe prijs. Een Anssems huif is gegarandeerd het goedkoopst in Kesteren. 

Huif voor uw bestaande Anssems aanhangwagen

Heeft u een oudere aanhangwagen van Anssems? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. 

Hoge kwaliteit Anssems huif 

Een huif voor een Anssems bestaat uit een goede kwaliteit huifdoek en een sterk stalen frame met uitneembare houten planken. Standaard is de huif antraciet, andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag. De hoogtes verschillen per model en afmeting. 

De stevigheid van de huif verschilt per serie. De huif van de GT bakwagens is iets lichter dan de huif van de Anssems BSX. De huif van de Anssems PSX is in hogere afmetingen uitgevoerd dan een huif voor de Anssems GT.  

Wilt u daar meer over weten? Kom dan langs in Kesteren. 

Anssems huif op maat

Is er geen Anssems huif beschikbaar voor uw Anssems aanhangwagen? 

Dan kunnen we met een speciale constructie een huif voor de andere aanhangwagens van Anssems maken. In het verleden hebben we dat onder andere voor de Anssems AMT gedaan. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.