4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Een sterke en onderhoudsarme plateauwagen die enorm lang meegaat. Jarenlang officieel dealer van Anssems = allerscherpste prijs voor een Anssems plateauwagen.

We zijn al jarenlang dealer van Anssems. Daardoor profiteert u van scherpe prijzen. Laat het ons bewijzen. Kom langs in Kesteren of vraag een offerte aan en ontvang een persoonlijke prijs met de laagste prijs en de hoogste korting. Een Anssems plateauwagen is 100% zeker nergens goedkoper. 

U kunt altijd met een Anssems plateau aanhanger naar huis die bij u past. We hebben ALTIJD een aantal modellen van de Anssems PSX, PLT of ASX op voorraad. Offerte akkoord? Rijklaar terwijl u wacht.

Waarom kiest u voor een plateauwagen van Anssems?

Bent u op zoek naar een plateauwagen van Anssems? Anssems heeft plateauwagens voor iedereen en voor elke klus. Een plateauwagen van Anssems is comfortabel en licht, maar kwalitatief erg goed en ijzersterk. De plateauwagens van Anssems zijn beschikbaar in 17 uitvoeringen, in verschillende gewichtsklassen en maten. Ze zijn daardoor geschikt voor elke klus, hoe licht of zwaar uw klus ook is.

Anssems is een van de beste merken aanhangwagens. Een Anssems aanhangwagen is altijd onderhoudsarm en heeft bijna nooit problemen. Alle onderdelen zijn van hoge A-kwaliteit: het stalen chassis, de assen, de oplooprem, de aluminium borden, de sluiting en de verlichting. 

Wilt u een plateauwagen die u breed kunt inzetten en die precies aansluit op uw wensen? Maak dan kennis met de PSX, de PLT en de ASX van Anssems: 

Bekijk de Anssems plateauwagens

De Anssems PSX voor professionele gebruikers die een stevige plateauwagen nodig hebben 

De Anssems PSX is een plateauwagen voor de professionele gebruiker. Deze sterke plateauwagen is gemaakt voor zware lading en intensief, dagelijks gebruik. Populair bij professionals als bouwbedrijven, hoveniers, stratenmakers of loonbedrijven.

Dankzij het sterke chassis kunt u alles zonder probleem vervoeren. Het chassis is volledig van gegalvaniseerd staal, in tegenstelling tot de PLT. De sterke en dikke liggers in zowel de breedte en lengte zorgen voor een optimale ondersteuning van de laadvloer. 

Alle vier de borden kunt u openen en klappen recht naar beneden. Zo kunt u met de PSX eenvoudig laden en lossen, ook met een heftruck. De wielen onder de laadvloer zorgen ervoor dat ruimte voor laadvloer optimaal benut wordt en dat u minder ver hoeft te bukken om bij de lading te komen.

Uniek aan de PSX zijn de uittrekkokers aan de achterkant, waar het achterbord op kan rusten. Zo maakt u in de aanhangwagen heel eenvoudig 30 centimeter langer. Ideaal als u bijvoorbeeld buizen of andere lange materialen moet vervoeren. 

Verder is de PSX voorzien van een robuust opklapbaar neuswiel, markeringslampen aan de voorkant en zijkanten, achteruitrijverlichting en een 13-polige stekker. 

Veel gekozen opties van de PSX zijn een voorrek, gaasnet of gaaskleed, een anti-diefstalslot en een reservewiel. 

De PSX plateau aanhanger is er in negen uitvoeringen, met een draagvermogen tussen de 1350 en 3000 kg. Al vanaf €1652,00!

Twijfelt u tussen een plateauwagen en een multitransporter? Kies dan voor de ASX. 

De Anssems ASX is een unieke plateauwagen met oprijplaten. De Anssems ASX is een combinatie van een plateauwagen en een multitransporter waarmee u ook een kleine machine mee vervoert. Het chassis van de ASX heeft de stevigheid van een multitransporter om kleine voertuigen te vervoeren. Ook heeft het chassis 2 lengteliggers precies op de plek waar een machine of ander voertuig kan staan. Daardoor heeft u een zeer complete en ijzersterke plateauwagen en multitransporter in 1! 

Bekijk de Anssems plateauwagens

De PLT: voor particulieren en zakelijke gebruikers die een goedkope plateauwagen zoeken voor licht gebruik

De Anssems PLT is een plateau aanhanger voor een zeer aantrekkelijke prijs. De aanhangwagen wordt vooral door particulieren gekocht of voor licht zakelijk gebruik aangeschaft. U kiest bij de PLT voor de hoge kwaliteit van het merk Anssems. Alle onderdelen zijn van A-kwaliteit: het stalen chassis, de aluminium borden, de sluiting, de verlichting, AL-KO assen, de oplooprem en de koppeling. 

De Anssems PLT heeft de wielen onder de laadvloer. Daardoor heeft deze PLT een grote laadvloer. Ook heeft de PLT hierdoor een hoge laadvloerhoogte (68 cm). De zijborden hebben een hoogte van 30 cm, die zorgen voor een groot laadvolume. Het achterbord en zijborden kunnen open en klappen volledig naar beneden. Daardoor kunt u ook lading die langer is dan de aanhangwagen eenvoudig vervoeren, zoals buizen of planken. Ook kunt u eenvoudig vanuit de zijkant laden en lossen. 

De PLT is een lichte aanhangwagen, maar heeft wel een sterke constructie van gegalvaniseerd staal en aluminium, waardoor er wel veel laadvermogen beschikbaar is. De aanhangwagen is eenvoudig te gebruiken en te besturen. 

Een veel gekozen optie is het voorrek om hogere of langere lading veiliger te vervoeren. Andere opties die klanten bijna altijd kiezen zijn een gaasnet of gaaskleed met een set bindhaken en een anti-diefstalslot. 

De plateauwagen PLT bestaat uit acht verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit ongeremd of geremd, enkelasser of tandemasser, verschillende gewichtsklassen en meerdere bakafmetingen. Daardoor is er altijd een PLT plateauwagen die precies bij uw budget en behoeften past. Kies uit een van de 8 uitvoeringen van de PLT. 

De Anssems plateau aanhangers stelt u zelf samen met de volgende accessoires

We kunnen uw plateauwagen van Anssems helemaal bouwen en aanpassen zoals u wilt, bijvoorbeeld met een frame voor fietsen, zwaarder of kantelbaar neuswiel of een reling (in plaats van opzetborden). 

Standaard biedt Anssems de volgende opties: 

Wilt u uw nieuwe plateauwagen vandaag nog rijklaar op komen halen?

Wilt u een plateauwagen van Anssems kopen? Wij zorgen voor de montage van de accessoires en de opties die u zoekt en dat uw aanhangwagen rijklaar staat bij ophalen.

Bekijk hier de uitvoeringen van de Anssems of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Wat zijn de voordelen van de plateau aanhangers Anssems?

De plateauwagens van Anssems zijn heel breed inzetbaar en worden veel gebruikt voor volumetransport of de groensector, door zowel particulieren als bedrijven. Dat komt door de hoge kwaliteit materialen die Anssems gebruikt. De plateauwagens hebben een roestvrije constructie van gegalvaniseerd staal en aluminium. De bodemplaat met antislip laag is van watervast multiplex. 

De wielen bevinden zich onder de bak. Daardoor heeft de aanhangwagen een groot laadoppervlak, waar u eenvoudig bij kunt. Omdat het achterbord en de zijborden ook neergeklapt kunnen worden, kunt u ook langere lading, zoals buizen, makkelijk en veilig vervoeren. De borden klappen naar beneden, zodat u eenvoudig kunt laden en lossen. Met de heftruck kunt u heel dicht bij de laadvloer komen. 

Ook zijn de plateauwagens standaard voorzien van bindhaken aan de binnenkant. Een gaasnet, gaaskleed of vlakzeil maakt u snel vast. 

Kortom: Anssems heeft met hun verschillende plateauwagens met iedereen rekening gehouden en met alles gedacht voor uw klus. 

Chat met ons