4.6 - 153 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een boottrailer van Vlemmix kopen? 

Lees verder en ontdek op deze pagina de hoge kwaliteit van de Vlemmix boottrailer. Of neem contact op voor de actuele voorraad en kom langs in Kesteren.  

De hoge kwaliteit van een Vlemmix boottrailer 

Een boottrailer van Vlemmix is een betrouwbare boottrailer, waar u jarenlang veel plezier heeft, zonder veel onderhoud. Alle onderdelen van hun boottrailers zijn van hoge kwaliteit, roestvrij en waterbestendig. 

Vlemmix is al jarenlang specialist in boottrailers en sinds 2006 marktleider. Ze maken boottrailers op grote schaal. Daardoor profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

Een voorbeeld van de hoge kwaliteit van Vlemmix: ze maken onder andere gebruik van polyurethaan voor hun rollen. Andere merken gebruiken vaak rubber en PVC. Polyurethaan heeft verschillende voordelen en is veel sterker, scheurt niet, is bestand tegen schuren en laat geen strepen achter. 

De belangrijke kenmerken van de Vlemmix boottrailers 

Hoe lang moet uw Vlemmix boottrailer zijn?

Elke boot is anders en heeft andere afmetingen, een ander gewicht en een ander zwaartepunt. Toch kunt u op deze manier ongeveer de juiste maat bepalen. 

De lichtbalken aan de achterzijde van de Vlemmix boottrailer zijn uitschuifbaar tot 100cm. Heeft u bijvoorbeeld een boot van 6,80 meter lang? Dan is een boottrailer van 6,30 meter vaak al voldoende. Omdat een boot een punt heeft, kunt u een boot aan de voorkant ongeveer 50 cm probleemloos uit laten steken. De boot zal dan niet tegen uw auto aankomen, ook niet in bochten. Ook mag een boot 100cm aan de achterkant laten uitsteken. 

De assen zitten met beugels aan het chassis vast. U kunt daarom de assen van de boottrailer een paar centimeter verplaatsen. Dit geldt ook voor de steunen en de kiemrollen. Daardoor kunt u het zwaartepunt van uw boot op de assen laten rusten. 

Uitvoeringen Vlemmix boottrailers

De kleinste boottrailer van Vlemmix is een enkelasser met lengte van 631cm lang en een totaalgewicht van 1350kg. Met deze boottrailer kunt u een boot vervoeren die 1040kg weegt. 

De grootste boottrailer is een tandemasser en tridemasser van 1000cm lang en een totaalgewicht van 3500kg. Hiermee kunt u een boot vervoeren van 2635kg!

Vlemmix heeft in totaal 23 boottrailers, leverbaar in 5 verschillende afmetingen: 

Alle lengtes zijn leverbaar in verschillende totaalgewichten tussen de 1800kg en 3500kg. 

In deze brochure vindt u alle uitvoeringen in een overzicht.  

Meestverkochte Vlemmix boottrailer 

De Vlemmix boottrailer type F is de meestverkochte boottrailer in ons assortiment. Belangrijkste kenmerken van deze boottrailer zijn:

Hoe lang moet uw Vlemmix boottrailer zijn?

Hoe lang moet mijn boottrailer zijn? Elke boot heeft weer een andere afmeting. Op deze manier kunt u toch ongeveer de juiste maat bepalen. 

De lichtbalken aan de achterzijde van de Vlemmix boottrailer zijn uitschuifbaar tot 70 cm. Heeft u bijvoorbeeld een boot van 6,80 meter lang? Dan is een boottrailer van 6,30 meter vaak al voldoende. Een boot heeft namelijk een punt. In tegenstelling tot een gewone lading, kunt u uw boot probleemloos tot ongeveer 50 cm uit laten steken achter de auto. De boot zal dan niet tegen de auto komen, ook niet in bochten. Ook mag u in Nederland de boot 1 meter aan de achterkant laten uitsteken. 

Daarnaast kunt u de Vlemmix boottrailer aanpassen naar uw boot. Elke boot is uniek en heeft een ander gewicht en een ander zwaartepunt. 

  1. De assen zitten met beugels aan het chassis vast. U kunt daarom de assen van de aanhangwagen een paar centimeter verplaatsen. 
  2. Ook de steunen en de kiemrollen zitten met beugels aan het chassis vast, waardoor u ze kunt verplaatsen. 

Neem contact op met een van onze adviseurs voor de diverse mogelijkheden en passend advies!