4.7 - 129 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een boottrailer van Vlemmix kopen? 

Boottrailers van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs, omdat ze op grote schaal produceren. Laat u overtuigen in Kesteren. Gegarandeerd laagste prijs!

Bekijk alle boottrailers van Vlemmix 

Heeft u een boot en wilt u een nieuwe boottrailer kopen? Ontdek dan de boottrailers van Vlemmix. Deze boot aanhangwagens zijn enorm stevig en vooral: ze zijn goedkoper dan andere merken die dezelfde hoge kwaliteit hebben. Dat komt door de grote schaal waarop Vlemmix produceert. Zo profiteert u van de beste prijs voor de beste boottrailer!

Vlemmix maakt verschillende aanhangwagens, maar is sinds 2006 een van de marktleiders voor boottrailers. Hun boottrailers zijn betrouwbaar en gaan bijna nooit kapot. Alle belangrijk onderdelen zijn roestvrij en waterbestendig. 

Kom langs in Kesteren en ervaar de kwaliteit van Vlemmix. Krijg het juiste advies en ontvang een scherpe setprijs. Of bel ons voor advies en ontdek welke boottrailer van Vlemmix bij u past.

Bekijk de boottrailers van Vlemmix

Of ontdek de uitvoering die bij u past:

De hoge kwaliteit van Vlemmix boottrailers

Het chassis van een Vlemmix boottrailer is zowel aan de binnenkant als de buitenkant gegalvaniseerd. De kabels van de verlichting zijn waterdicht en netjes in het frame weggewerkt. De assen en het remsysteem zijn van het merk Knott; een van de beste Europese leveranciers van aanhangwagen onderdelen. Ook de lagers en de remkabels zijn waterdicht. 

De focus van Vlemmix ligt op kwaliteit. Ze maken onder andere gebruik van polyurethaan voor hun rollen. Andere merken gebruiken vaak rubber en PVC. Polyurethaan heeft verschillende voordelen en is veel sterker, scheurt niet, is bestand tegen schuren en laat geen strepen achter. 

Voor iedereen de juiste boot aanhanger van Vlemmix

Vlemmix heeft in totaal 23 boottrailers:

De maat van de aanhanger bepalen: een boottrailer is in lengte verstelbaar

Heeft u bijvoorbeeld een boot van 6,80 meter? Dan is een boottrailer van 6,30 meter vaak al voldoende.

Aan de achterkant zijn de lichtbalken namelijk uitschuifbaar. Zo kunt u een boottrailer van Vlemmix ongeveer 70 centimeter langer maken. 

Boottrailers zijn puur gemaakt voor het vervoer van boten. Dat maakt een boottrailer anders dan andere aanhangwagens, want een boot is een unieke lading. 

Een boot heeft namelijk een punt. In tegenstelling tot een gewone lading, kunt u een boot probleemloos tot ongeveer 50 cm uit laten steken achter de auto. De boot zal dan niet tegen de auto komen, ook niet in bochten. Ook mag u in Nederland de boot 1 meter aan de achterkant laten uitsteken. 

Daarnaast kunt u de boottrailer volledig aanpassen naar uw boot. Elke boot is uniek en heeft een ander gewicht en een ander zwaartepunt. 

  1. De assen zitten met beugels aan het chassis vast. U kunt daarom de assen van de aanhangwagen een paar centimeter verplaatsen. 
  2. Ook de steunen en de kiemrollen zitten met beugels aan het chassis vast, waardoor u ze kunt verplaatsen. 

Andere belangrijke kenmerken van de boottrailers van Vlemmix

Wilt u een complete boot aanhangwagen? 

Bij ons krijgt u bij altijd een scherpe setprijs. Uw boottrailer kunt u altijd rijklaar afhalen (of laten bezorgen). Opties en accessoires monteren we. We hebben tenslotte een uitgebreide werkplaats met monteurs voor service en onderhoud. 

Neem contact op voor het juiste advies en de scherpste rijklaarprijs. Bij Heudra krijgt u een aanhangwagen voor de laagste prijs. 

Meestverkochte boottrailer: type F 2700 kg met de afmeetingen 700 x 220 cm


De Vlemmix boottrailer type F is de meestverkochte boottrailer in ons assortiment. Belangrijkste kenmerken van deze boottrailer zijn:

De 2700 kg uitvoering van de Vlemmix boottrailers kunt u ook in 2 andere afmetingen krijgen:

Chat met ons