4.7 - 122 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Hoe maak ik mijn aanhangwagen goed schoon?

Geplaatst door: Heudra Aanhangwagens - Datum: 2 februari 2022

Als u uw aanhangwagen intensief gebruikt, is het van belang om uw aanhangwagen goed te onderhouden. Het schoonmaken van uw aanhangwagen is daar een belangrijk onderdeel van. We adviseren u om dit regelmatig te doen, omdat vuil het materiaal van de aanhangwagen kan aantasten.

Verwijder grof vuil, zoals modder, eerst met een bezem en/of stoffer. U kunt de buitenkant of de borden van uw aanhangwagen schoonspuiten met een hogedrukreiniger. Maar let op: wees voorzichtig. Neem voldoende afstand van de aanhangwagen en vermijd puntstraling om de coating, bestickering of de borden niet te beschadigen.

Heeft u een nieuwe aanhangwagen? Dan adviseren we u om de eerste maanden de aanhangwagen alleen met koud water schoon te maken.

Gevoelige onderdelen kunt u beter met de hand reinigen met een vochtige doek. Denk hierbij aan:

Zorg ten slotte dat u de smeerpunten en bewegende delen opnieuw smeert. Denk hierbij aan de slinger van het neuswiel, spansluitingen en sloten.  

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw aanhangwagen of uw aanhangwagen technisch laten controleren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hoe maak ik mijn aanhangwagen goed schoon?

Naar overzicht Nieuwer bericht Ouder bericht

Chat met ons