Nieuw in ons assortiment: de Anssems schaftwagen

Geplaatst door: Heudra Aanhangwagens - Datum: 29 januari 2021

Bent u op zoek naar een sterke en goede schaftwagen? Ontdek dan de Anssems PTS.

Deze nieuwe schaftwagen heeft een kunststof dak en onderhoudsvriendelijke sandwichpanelen van 32 mm dik, met een mooie gladde polyester buitenzijde. Hierdoor is de buitenkant goed reinigbaar, makkelijk te beletteren of te spuiten in uw eigen bedrijfskleuren. Verder is de houten bodem voorzien van een anti-sliplaag. 

De schaftwagen bestaat uit 2 ruimtes. De schaftruimte met een afmeting van 3 x 1,9 x 2,1 m (L x B x H) en een ruimte voor een toilet of het opbergen van uw spullen. Beide ruimtes zijn voorzien van stopcontacten.

Verder is de schaftwagen standaard uitgerust met een kachel, LED-verlichting, een afneembare tussenkabel voor de auto en de schaftwagen en 4 uitdraaibare steunpoten om de schaftwagen waterpas te zetten.

De ramen zijn voorzien van veiligheidsglas en een ventilatiestand. De ramen en de deuren zijn zowel van binnen als buiten afsluitbaar.

Het sterke chassis is volbad gegalvaniseerd en voorzien van A-kwaliteit AL-KO assen en een oplooprem. De stalen opstap is robuust gelast aan het chassis. 

De PTS heeft één as met een draagvermogen van 1400 kg. Door het lage eigen gewicht van 510 kg is de schaftwagen makkelijk mee te nemen achter de meeste bestelauto's. 

Met de volgende opties maakt u deze schaftwagen helemaal compleet:
- Asschokbrekers voor extra rijcomfort.
- Een reservewiel. 
- Een SCM-goedgekeurd veiligheidsslot.

https://www.heudra-aanhangwagens.nl/aanhangwagens/nieuwe-aanhangwagens/gesloten-aanhangwagens/anssems-1400kg-400x190x210cm-schaftwagen

Nieuw in ons assortiment: de Anssems schaftwagen

Naar overzicht Nieuwer bericht Ouder bericht

Unieke Hulco actie. Gratis accessoires bij een Hulco Medax plateauwagen of Hulco Terrax machinetransporter. 

Opbergkist normaal vanaf €150 nu €100 gemonteerd.

Bekijk deze unieke actie

Hulco Terrax

Chat met ons