Eduard plateau Eduard plateauwagen - Heudra Aanhangwagens

Al vanaf €945,00 heeft u een plateauwagen van Eduard

Zoekt u een goede en goedkope plateauwagen? Kies dan voor Eduard: de plateauwagen voor particulieren en licht zakelijk gebruik. Uniek aan de plateauwagens van Eduard: kies zelf de laadvloerhoogte en bordhoogte.

Voor een lage prijs heeft u een plateauwagen waarmee u alle materialen kunt vervoeren. Van tuinafval, maar ook kleine meubels en kasten, dozen, licht sloopafval en zelfs kleine machines en voertuigen: de Eduard plateauwagen is er klaar voor. Als enkelas, tandemas en tridemas uitvoering, voor ieder een geschikte afmeting. Leverbaar met rijplaten.

Jarenlang dealer = scherpste prijs
We zijn al jarenlang dealer van Eduard. Daardoor profiteert u van scherpe prijzen. Bij ons ontvangt u de hoogste setprijskorting. Kom langs in Kesteren of vraag een offerte aan en ontvang een persoonlijke prijs met de hoogste korting.

Bekijk de plateauwagens van Eduard
De plateauwagens van Eduard zijn aanhangwagens met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen van Eduard zijn ideaal voor particulieren die een goede aanhangwagen zoeken voor het vervoer van lichte materialen. Denk aan tuinafval, maar ook kleine meubels en kasten, dozen of licht sloopafval. 

Ook voor zakelijke gebruikers die hun aanhangwagen niet vaak zwaar beladen, is dit een multifunctionele plateauwagen voor relatief een laag bedrag. 

Als u bijvoorbeeld kiest voor de laadvloerhoogte van 56 cm en oprijplaten, kunt u ook eenvoudig een lichte machine vervoeren. De oprijplaten zijn al vanaf de 750 kg uitvoering beschikbaar. Wel adviseren we dan om te kiezen voor de geremde versie en de steunpoten set aan te schaffen.

Plateauwagen Eduard

Eduard in vergelijking met andere merken 

Eduard is in verhouding goedkoper dan andere merken. Hoe komt dat? 

De plateauwagens van Eduard kunt u het beste vergelijken met de Plateau van Saris of de PSX van Anssems. Het grote verschil tussen Eduard en andere merken is het chassis: het chassis van Eduard is minder geschikt voor zwaar vervoer. Dat komt omdat de lengteliggers van Eduard bestaan uit open kokerprofielen, een U-profiel. De kokerprofielen van onder andere Anssems en Saris zijn dikker en gesloten. Het chassis van Anssems en Saris is daardoor meer geschikt voor zware belading en gaat langer mee. Ook de oplooprem en de assen van de PSX en van de Saris plateauwagen zijn van betere kwaliteit. 

De goedkoopste uitvoeringen van Eduard kunt u vergelijken met de plateauwagen PLT van Anssems. De kwaliteit van de plateauwagen van Eduard is dan een beter. Wat zijn dan de verschillen?

Wilt u deze verschillen zelf ervaren? Kom dan langs in Kesteren. 

Bezoek ons in Kesteren

Uniek aan de plateauwagens van Eduard

U kunt de plateauwagens van Eduard bijna helemaal zelf samenstellen:


Bij Eduard kunt u zelf de laadvloerhoogte kiezen

Ook de hoogte van de borden bepaalt u zelf

Daarnaast heeft zijn verhoogde opzetborden van 30 cm een optie. 
 

Wilt u meer weten over de plateauwagens van Eduard of een scherpe prijs ontvangen? 

Bezoek ons dan in Kesteren en ontvang een scherpe prijs. Uw plateauwagen is gegarandeerd goedkoper in Kesteren.