4.7 - 140 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een Eduard plateauwagen kopen? 

Ontdek op deze pagina de belangijkste voordelen van de scherp geprijsde Eduard plateauwagen. 

 

Bent u op zoek naar een plateauwagen voor lichte klusjes en werkzaamheden? Dan is de Eduard plateauwagen een goede optie. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Dankzij de vele afmetingen heeft Eduard voor iedere gebruiker een plateauwagen. Tuinafval, maar ook kleine meubels en kasten, dozen, licht sloopafval en zelfs kleine machines: de Eduard plateauwagen is er klaar voor.

Uw Eduard plateauwagen zelf samenstellen

U kunt de Eduard plateauwagen zelf samenstellen (met de configurator op hun website): 

Eduard multitransporter

Een Eduard plateauwagen met een laadvloerhoogte van 56cm is ook zeer geschikt als multitransporter. Dankzij de borden, kunt u eenvoudig ook losse lading meenemen. Zo is uw plateauwagen heel multifunctioneel. 

Belangrijke kenmerken Eduard plateauwagens 

Veelgekozen opties en accessoires Eduard plateauwagen

Andere mogelijkheden zijn:

Meer over Eduard aanhangwagens

Eduard aanhangwagens is opgericht door Eduard Saris. Hij vond dat er in de markt te weinig plateauwagens waren voor gebruikers die een plateauwagen niet dagelijks nodig hebben en niet heel zwaar beladen. Een Eduard aanhangwagen is daardoor goedkoper in vergelijking met andere aanhangwagens. Ook onderdelen en accessoires zijn relatief goedkoop.

Het kwaliteitsverschil zit in de details: het chassis is minder sterk, de aluminium borden zijn enkelwandig en de spansluitingen zijn minder soepel. 

Kom de Eduard plateauwagen bekijken in Kesteren en overtuig uzelf. 

Chat met ons