Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Aanhanger met opzetborden kopen of losse opzetborden voor uw aanhangwagen bestellen

Vervoert u vaak veel losse lading (veel kuub) met uw aanhangwagen, zoals grind, tuinafval, zand of grond? Dan zijn de gewone borden van de aanhangwagen niet altijd hoog genoeg. Standaard zijn borden van een aanhangwagen van ongeveer 30 of 35 cm hoog, maar voor veel losse lading is dat vaak te laag.

Opzetborden bestellen

Anssems opzetborden

De juiste opzetborden kopen (en laten monteren)

Opzetborden zijn een betere en goedkopere keuze als het laadvermogen niet per se wordt overschreden. Daar lopen veel klanten tegenaan. Met opzetborden hoeft u geen nieuwe aanhangwagen kopen, maar kunt u eenvoudig met uw huidige aanhangwagen meer laden. Opzetborden zijn daarom een veel gekozen opties voor een aanhangwagen.

U kunt bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen vaak losse opzetborden kopen. Daarmee maakt u uw aanhangwagen eenvoudig 30 tot 35 cm (en soms 70 cm) hoger (de exacte hoogte verschilt per merk en model aanhangwagen). Dat kan voor bijna elke plateauwagen. Heeft u al een aanhangwagen? Dan kunt u bij ons ook los de opzetborden bestellen, voor bijna elk model en merk. Kijk hier voor welke aanhangwagens we opzetborden verkopen. 

Er zitten kleine verschillen tussen de hoeken en de rongen van de verschillende merken. Let daarom bij het plaatsen van de opzetborden er goed op dat u dit correct doet. 

Indien u wilt kunnen we de opzetborden voor u monteren. Als u uw aanhangwagen meeneemt bij het afhalen, kunnen we deze direct monteren. Klaar terwijl u wacht. 

Neem telefonisch contact op

Borden Anssems

Chat met ons