Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Aanhanger met opzetborden kopen of losse opzetborden voor uw aanhangwagen bestellen

Zoekt u opzetborden voor uw aanhangwagen? Wij zijn dealer van verschillende merken en kunnen hiervan ook opzetborden leveren. 

Vervoert u vaak veel losse lading (veel kuub) met uw aanhangwagen, zoals grind, tuinafval, zand of grond? Dan zijn de gewone borden van de aanhangwagen niet altijd hoog genoeg. Standaard zijn borden van een aanhangwagen van ongeveer 30 of 35cm hoog, maar voor veel losse lading is dat vaak te laag.

Opzetborden zijn een betere en goedkopere keuze als het laadvermogen niet per se wordt overschreden. Daar lopen veel klanten tegenaan. Met opzetborden hoeft u geen nieuwe aanhangwagen kopen, maar kunt u eenvoudig met uw huidige aanhangwagen meer laden. Opzetborden zijn daarom een veel gekozen optie voor een aanhangwagen.

U kunt bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen vaak losse opzetborden kopen. Daarmee maakt u uw aanhangwagen eenvoudig 30 tot 35cm (en soms 70cm) hoger (de exacte hoogte verschilt per merk en model aanhangwagen). Dat kan voor bijna elke plateauwagen. Heeft u al een aanhangwagen? Dan kunt u bij ons ook los de opzetborden bestellen, voor elk merk.

Bij ons kunt u opzetborden kopen voor de volgende aanhangwagens

Wij kunnen opzetborden bestellen bij onze merken: Anssems, Saris, Humbaur en Eduard

Niet alle opzetborden kunt u in onze webshop bestellen. Wilt u voor deze aanhangwagens opzetborden bestellen? Dan kunt u het beste een offerte aanvragen voor deze aanhangwagen of direct contact opnemen. 

Opzetborden voor een Anssems aanhangwagen:

Opzetborden voor een Saris aanhangwagen

Opzetborden voor een Humbaur aanhangwagen:

Opzetborden voor een Eduard aanhangwagen

De juiste opzetborden 

Er zitten kleine verschillen tussen de hoeken en de rongen van de verschillende merken. Let daarom bij het plaatsen van de opzetborden er goed op dat u dit correct doet.

Indien u wilt kunnen we de opzetborden voor u monteren. Klaar terwijl u wacht. 

Neem telefonisch contact op voor de diverse mogelijkheden