4.7 - 133 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u steunpoten kopen? 

Bij ons vindt u de juiste steunpoten. Bij ons vindt u de steunpoot die u nodig heeft. Ontdek hier de verschillen en mogelijkheden. 

Alle steunpoten 

 

 

Bij ons kunt u steunpoten voor elke aanhangwagen kopen 

Steunpoten zijn niet voor niets een van de meestverkochte accessoires van aanhangwagens. Steunpoten hebben veel voordelen. Uw aanhangwagen staat dankzij steunpoten veel stabieler en zal niet naar achteren kantelen. Zowel aangekoppeld aan de auto of bus als onaangekoppeld. Steunpoten kunnen verschillende functies hebben, bijvoorbeeld: 

Alle steunpoten in ons assortiment zijn eenvoudig verstelbaar, waardoor u geen hinder heeft van de steunpoten tijdens het rijden. 

Montage steunpoten

Steunpoten worden los geleverd, maar wij zorgen ook graag voor de montage. De steunpoten kunnen we standaard uit voorraad leveren. We kunnen daardoor de steunpoten meteen monteren. Zo weet u zeker dat de steunpoten goed gemonteerd zijn. 

U kunt de steunpoten natuurlijk ook laten verzenden of ophalen in Kesteren. 

Universele steunpoten

Onze universele steunpoten van 48mm zijn geschikt voor kleine aanhangwagens, zoals bakwagens en bagagewagens. Dankzij onze montageblokjes, kunnen ze gemonteerd worden op vrijwel elke aanhangwagen. 

Draaibare steunpoot Anssems en Hulco

De draaibare steunpoot van Anssems en Hulco is een enorm sterke steunpoot. Dankzij deze steunpoot kunt u de zwaarste machines of voertuigen op de aanhangwagen rijden. 

De steunpoot is eenvoudig in gebruik. U trekt de steunpoot naar u toe om de steunpoot te kunnen draaien. U draait het steunwiel van uw aanhangwagen iets omhoog, totdat de steunpoten stabiel op de grond staan. Als u de steunpoten niet meer nodig heeft, draait u het steunwiel omlaag en draait u de steunpoot weer. 

Deze steunpoot is geschikt voor de volgende aanhangwagens: 

Deze steunpoot wordt als set van twee geleverd met de juiste bevestigingsmaterialen. 

Juiste steunpoten kopen: verschillen tussen merken en modellen

Er zitten grote verschillen tussen de lichtste en zwaarste aanhangwagen. De steunpoten die op bakwagen en bagagewagens gezet worden, zijn daarom ook lichter dan bijvoorbeeld de steunpoten voor een zware Anssems KSX of een Humbaur koelwagen. 

De Hulco Medax heeft steunpoten die neerklapbaar zijn en iets boven de grond zweven. Pas als de aanhangwagen gaat kantelen, komen de steunpoten op de grond. 

Saris en Humbaur hebben steunpoten die neerklapbaar en verstelbaar zijn, waardoor u uw aanhangwagen van deze merken ook goed kunt stabiliseren. 
 

Chat met ons