4.7 - 128 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u steunpoten kopen? 

Bij ons vindt u de juiste steunpoten. Ontdek hier de verschillen of klik hier voor onze steunpoten.

Alle steunpoten 

 

 

Steunpoten voor uw aanhangwagen kopen (inclusief of exclusief montage)

Met steunpoten kunt u probleemloos in de aanhangwagen lopen of makkelijker een machine (of ander voertuig) op de aanhanger rijden; dat kan dan ook als de aanhangwagen niet aangekoppeld zit. Dankzij 2 steunpoten (complete set) is uw aanhangwagen een stuk stabieler en voorkomt u dat de aanhangwagen kan kantelen. 

De meeste steunpoten kunnen we uit voorraad leveren. Heeft u meteen steunpoten nodig? Dan kunt u het beste even bellen voor de actuele voorraad. U kunt de steunpoten laten verzenden of ophalen in Kesteren. 

U vindt in ons assortiment zowel universele steunpoten als specifiek voor de volgende merken:

Daarnaast zijn onze universele steunpoten geschikt voor elk merk aanhangwagen. Voor elke aanhangwagen hebben wij steunpoten in het assortiment. 

Steunpoten bestellen

Steunpoot universeel kopen

Juiste steunpoten kopen: verschillen tussen merken en modellen

Er zitten grote verschillen tussen de lichtste en zwaarste aanhangwagen. De steunpoten die op bakwagen en bagagewagens gezet worden, zijn daarom ook lichter dan bijvoorbeeld de steunpoten voor een zware Anssems KSX of een Humbaur koelwagen. 

De Hulco Medax heeft steunpoten die neerklapbaar zijn en iets boven de grond zweven. Pas als de aanhangwagen gaat kantelen, komen de steunpoten op de grond. 

Saris en Humbaur hebben steunpoten die neerklapbaar en verstelbaar zijn, waardoor u uw aanhangwagen van deze merken ook goed kunt stabiliseren. 
 

Chat met ons