Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Wilt u een Anssems bagagewagen kopen? 

Ontdek de onderhoudsvrije, aluminium bagagewagens van Anssems. Of ontdek het meest populaire model de Anssems GT-750 kg. 

Bekijk alle bagagewagens van Anssems 

De meestverkochte bagagwagen: de geremde of ongeremde Anssems GT-750 kg.

Ontdek de Anssems GT-750

Jarenlang Anssems dealer = gegarandeerd laagste prijs.

Wilt u een bagagewagen van Anssems kopen? Ontdek de voordelen van deze aanhangwagens. Bekijk hier alle modellen én de meestverkochte bagagewagen: de Anssems GT750. 

De bagagewagens van Anssems zijn de beste en sterkste bagagewagens van Nederland. Ze zijn enorm stevig, gebruiksvriendelijk en licht. Ideaal voor vakantie, maar ook om spullen droog en schoon te vervoeren. De constructie is volledig van aluminium. Uw bagagewagen is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij en roest niet.

In- en uitpakken is heel eenvoudig, want de bagagewagens hebben een lage laadvloerhoogte, afsluitbare klep aan de achterkant en een afsluitbare deksel. De deksel wordt ondersteund met 2 gasdrukveren, waardoor de deksel soepel open en dicht gaat en u makkelijk bij de lading kunt komen. Met het touw aan de bagagewagens sluit u heel eenvoudig de deksel. Uw lading is altijd veilig, want de deksel is voorzien van een slot.

De achterklep kan los van de deksel open, waardoor u onderweg bij uw spullen kan, ook als er fietsen op staan. Op de reling kunt u roestvrij stalen dakdragers plaatsen waarop u 1 tot 4 fietsendragers kunt zetten. 

Twee andere veel gekozen opties zijn een set steunpoten en een koppelingsslot. Ook kunt u de bagagewagen voorzien van asschokbrekers en een 100 km ontheffing voor Duitsland.

De Anssems GT-500 is de kleinste en goedkoopste bagagewagen. Dit is een enkelas en ongeremde bagagewagen met een laadvermogen van 361 kg, waardoor u alles mee kunt nemen wat u wilt. De binnenbak heeft een hoogte van 48 cm. 

Ontdek de Anssems bagagewagens

Anssems bagagewagen

De deksel van de Anssems GT-serie

De Anssems bagagewagens hebben een deksel die open kan. Deze deksel wordt ondersteund met 2 gasdrukveren, waardoor de deksel open blijft staan. Daardoor is de laadruimte van de bagagewagen heel makkelijk te bereiken en kunt u eenvoudig bij uw lading. Met het touw aan de bagagewagens sluit u heel eenvoudig de deksel. Uw lading is altijd veilig, want de deksel kunt u afsluiten met een slot. 

Op het deksel zit een reling, waaraan dakdragers gemonteerd kunnen worden. Hier kunt u bijvoorbeeld een fietsendrager op zetten.

De bagagewagens hebben ook een kleine achterklep. De achterklep kunt u ook zonder de deksel openen, waardoor u onderweg eenvoudig bij de lading kunt of lading in de bagagewagen kunt leggen; ook als er bijvoorbeeld fietsen op de bagagewagen staan. U kunt onderweg dan ideaal wat pakken; zoals een tas of een lage doos. 

De deksel kunt u tenslotte van de aanhangwagen afhalen, zo kunt u uw bagagewagen als ‘gewone’ aanhangwagen gebruiken. 

De Anssems GT-HT en de Anssems GT-VT1

De bagagewagens van zijn uitgevoerd in verschillende afmetingen en gewichten. U kunt kiezen uit twee binnenhoogtes: 

De Anssems GT750: de meest verkochte bagagewagen

De GT750 is de meest verkochte bagagewagen van Anssems. Dit populaire model is zowel ongeremd als geremd leverbaar, in totaal in 6 modellen. 

De GT 750 is de perfecte bagagewagen voor vakantie, maar is ook een ideale aanhangwagen voor (kleine) om dozen en andere kleine spullen 100% droog en schoon te vervoeren (voor verhuizingen). Ook kunt u met dak- en fietsendragers uw fietsen meenemen; terwijl de klep nog open kan.

De GT 750 heeft een eigen gewicht tussen de 156 kg en 198 kg en kan daardoor tussen de 594 kg en 552 kg laden! Ruim voldoende voor de vakantie.

Ongeremde uitvoeringen:

Geremde uitvoeringen:

Veel gekozen opties van de Anssems GT

De bagagewagens van Anssems worden heel compleet geleverd (onder andere met neuswiel), maar kunt u uitbreiden met: 

Meer weten of een scherpe prijs ontvangen?

Neem contact op en ontvang een scherpe rijklaarprijs. Wilt u een complete aanhangwagen? Bij ons krijgt u bij altijd een scherpe setprijs. Uw bagagewagen van Anssems is gegarandeerd goedkoper in Kesteren. 

Vraag een offerte aan

Chat met ons