Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

4.6 - 146 reviews

Wilt u een Anssems bagagewagen met deksel kopen of huren? 

Op deze pagina vindt u de alle verschillende modellen en de belangrijke informatie over de Anssems bagagewagens. We geven u advies waarop u moet letten bij een Anssems bagagewagen. Wilt u persoonlijk advies? Kom dan langs in Kesteren. Onze adviseurs hebben veel ervaring, waardoor u zeker weet dat u de juiste bagagewagen kiest. Standaard uit voorraad leverbaar, waardoor u altijd naar huis kunt met een Anssems bagagewagen. 

Of klik hieronder meteen door naar de bagagewagen die u zoekt en kies de accessoires die u wilt. Vraag een offerte aan en ontvang gegarandeerd de scherpte prijs. 

Klik hier als u een Anssems bagagewagen wilt huren.

Kort samengevat: de belangrijkste voordelen van de Anssems bagagewagen

De Anssems bagagewagen is de beste bagagewagen die er is. Door de aluminium constructie is de bagagewagen sterk en licht. Daardoor heeft de Anssems bagagewagen nauwelijks onderhoud nodig en gaat zeer lang mee. Ook is de bagagewagen heel praktisch in gebruik. 

Elk onderdeel is van de beste kwaliteit: de verlichting, het neuswiel, de assen, de koppeling en de oplooprem. Bij aankoop wordt uw Anssems bagagewagen voor de aflevering voor de zekerheid ook nog eens volledig gecontroleerd door onze monteurs. Daardoor gaat u met een goed gevoel op vakantie. 

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de Anssems bagagewagen: 

Voor een Anssems bagagewagen is een B-rijwijs voldoende; u heeft geen aanhangwagen rijbewijs (BE-rijbewijs) nodig. Let op: kijk goed op het groene kentekenpasje van uw auto wat het maximale totaalgewicht trekgewicht van uw auto is. Voornamelijk bij elektrische voertuigen is dit gewicht vaak relatief laag. 

Het beste advies bij aankoop van een Anssems bagagewagen

Heudra Aanhangwagens is al jarenlang een van de experts als het gaat om Anssems bagagewagens. Bij ons profiteert u van het beste advies. Als u onze showroom in Kesteren bezoekt, kunt u niet alleen alle bagagewagens bekijken, maar denken we ook met u mee.

Samen ontdekken we welke bagagewagen het beste bij uw wensen en eisen past en welke opties en accessoires u echt nodig heeft. Er is namelijk heel veel mogelijk. Denk hierbij aan het volgende: 

Door onze jarenlange ervaring ontvangt u gegarandeerd het beste advies. Kom langs in Kesteren om de Anssems bagagewagens te bekijken en ontvang een offerte met gegarandeerd de laagste prijs. De Anssems bagagewagen hebben we standaard uit voorraad leverbaar. Indien u wilt kunt u uw bagagewagen meteen meenemen, gemonteerd met de opties die u wilt. 

Bekijk hier alle Anssems bagagewagens

Tempo100-keuring Anssems bagagewagen

In Duitsland is de maximum snelheid 80 km/u voor een aanhangwagen. Hierdoor kan de rit naar uw vakantiebestemming lang duren. Dankzij de Tempo100-keuring, uitgevoer door de TÜV, mag u 100 km/u op de Duitse snelwegen rijden. 

Om aan de ontheffing te voldoen, moet de bagagewagen aan drie eisen voldoen: 

  1. De bagagewagen moet geremd zijn.
  2. De banden van uw bagagewagen mogen niet ouder zijn dan vijf jaar.
  3. Uw bagagewagen moet voorzien zijn van asschokbrekers. De schokbrekers zorgen voor stabiliteit en extra rijcomfort. 

Wij zorgen voor de montage van deze schokbrekers en regelen de keuring; de TÜV komt daarvoor bij ons langs. Na ongeveer een week ontvangt u een certificaat in huis met een Tempo 100-sticker. Deze sticker plakt u op de achterkant van uw bagagewagen. Let op dat u ook de papieren van de keuring meeneent op vakantie. 

De Tempo 100-ontheffing geldt niet voor andere landen, zoals Nederland en Frankrijk: in Nederland mag u altijd 90 km/u en in Frankrijk 130 km/u met een bagagewagen rijden, met en zonder Tempo 100. 

De Anssems GT-750: de meestverkochte bagagewagen

De Anssems GT-750 is de bagagewagen die het meest verkocht wordt. Deze bagagewagen is zowel ongeremd als geremd verkrijgbaar. 

Ongeremde uitvoeringen

Geremde uitvoeringen

Anssems GT750 VT1 bagagewagen met een hoogte van 83cm

De Anssems VT1 bagagewagen is eigenlijk een kleine gesloten aanhangwagen die u elke dag naast de vakantie ook heel multifunctioneel in kunt zetten, zowel zakelijk als privé. Denk bijvoorbeeld voor het vervoer van visspullen, voor kleine verhuizingen of als gereedschapswagen. Ook geschikt om dakdragers en fietsendragers op te plaatsen en fietsen mee te nemen op vakantie.

Zowel geremd als ongeremd verkrijgbaar in meerdere afmetingen en gewichten. 

Anssems bagagewagen huren voor de vakantie

Heeft u uw vakantie al geboekt en wilt u een Anssems bagagewagen huren? Reserveer vandaag nog, zodat u er op tijd bij bent!

Bij ons kunt u een van de volgende drie modellen Anssems bagagewagens huren: 

  1. Anssems GT bagagewagen | 750kg | 201x101x48cm | ongeremd
  2. Anssems GTB bagagewagen | 750kg | 211x126x48cm | geremd
  3. Anssems GTB bagagewagen | 750kg | 251x126x48cm | geremd 

De huurprijs is inclusief een anti-diefstalslot en reservewiel. Opties zijn dakdragersfietsendragers of een wielklem

Bel om direct te reserveren of vul onderstaand formulier in om een Anssems bagagewagen te huren. 

Opties