4.7 - 122 reviews

Direct contact of een offerte aanvragen? Bel 0488 44 10 58 of stuur een e-mail.

Heudra Inruildagen

Geplaatst door: Heudra Aanhangwagens - Datum: 6 december 2020

Profiteer van de Heudra Inruildagen

De Heudra inruildagen zijn er! Dat betekent dat Heudra nu extra geeft voor uw huidige aanhangwagen. Ruil uw oude aanhangwagen in en ontvang een extra hoge inruilprijs bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen.

Vraag een offerte aan en ontvang vrijblijvend een scherpe en persoonlijke (bijleg)prijs of kom langs in Kesteren. Tip: neem dan uw oude aanhangwagen (of goede foto’s) mee!

Bekijk onze nieuwe aanhangwagens!

Heudra Inruildagen

Bespaar dubbel op een nieuwe Anssems of Hulco

Bij aankoop van een nieuwe aanhangwagen van het merk Anssems of Hulco ontvangt u extra voordeel. Beide topmerken zijn nog steeds ijzersterk, maar zijn het afgelopen jaar op verschillende punten sterk verbeterd en bevatten talloze topopties. Voor ieder wat wils!

Groot, sterk & nagenoeg onderhoudsvrij: daarom zijn de merken Hulco en Anssems enorm populair onder bijvoorbeeld hoveniers, stratenmakers, bouwbedrijven of loonbedrijven die veel en zware spullen vervoeren naar hun klussen.

Maar dat is niet alles. U kunt nu dubbel profiteren: het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het boekjaar eindigt. Voor 31 december moet de belastingaangifte van uw bedrijf binnen zijn. Het aankoopbedrag van uw nieuwe aanhangwagen mag u volledig aftrekken van uw winst. Daar betaalt u dan geen belasting over! 

Kortom, bespaar extra geld als u voor 31 december nog een nieuwe aanhangwagen koopt. Zo wordt deze Heudra inruilactie nog aantrekkelijker! Ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend naar uw voordeel. Een nieuwe Hulco of Anssems is gegarandeerd goedkoper in Kesteren. 

We hebben standaard een grote voorraad Anssems en Hulco. U kunt dus altijd naar huis met een PSX, Medax of Terrax die bij u past. Vraag een offerte aan van de nieuwe aanhangwagen die u wilt kopen en ontvang persoonlijk de hoogste setprijskorting. 

Profiteer van de Heudra Inruildagen

Heudra Inruildagen

Naar overzicht Nieuwer bericht Ouder bericht

Chat met ons